Busy Seda0651 Ben de bu hafta gittiğimde çatı muayenesi yapar diye düsünüyodum 37 oldum diye ama yapmıyorlar demek ki devlette 🤔
Busraaakbyyb Busy ben de 37 de gittim hatta muayene olmak istediğimi söyledim yine de yapmadılar çatı muayenesi. Benim bebeğim 37 de 3750 di yarın tekrar gideceğim 4 ü geçmiştir diye düşünüyorum endişeliyim bu konu da açıkçası 🤷🏻♀️
Busy Busraaakbyyb Yapmaları lazım ama ya ona göre Doğum planlanır yani bi de bebeğinizin gelişimi öndeymis. Doğum anında karar veriyorlar demek ki çatı darsa pat sezaryene alıyolar sanırım
Seda0651 Busy gerçekten bende bunu düşünüyor um o kadar bekleyip doğuma gidince catinda sorun ver derlerse çok kötü olur . Şimdiden bilsek hazırlarız kendimizi . Zaten haftam 40+0 oldu . Daha ne kadar bekleyeceğiz bilmiyorum
Sinemmmmm58 Seda0651 ben en son 25 le.basladim 170 le bitirdim uzun zamandir gitmiyorum canim ama arayip sorabilirsin
zeeynepp19 Sinemmmmm58 bende sevgi hanıma gidiyorum en baştan beri kontrole. Keşke orada doğum olsa kaç haftalıksınız doğumu nerede yapacaksınız?
Sinemmmmm58 zeeynepp19 bu 2. Gebeligim ilk dogumumu sehir hastanesinde yaptim ama her devlete gitmemin ardindan sevgi hanima gittim bu hamileligimde de mamak devlete gidiyorum ama pek memnun degilim geri sehir hastanesine donus yapcam hamileligim netlesince
Sinemmmmm58 zeeynepp19 suan 9 haftalik ama kese var bebek yok doktorun dedigine gore 2 hafta daha bekleyip ne olacagina karar verecekms ben ilk bebegimi 5 haftalikken gordum ama bu nasil bisey anlamadm