Balliko Kızlar 16.3 deyim iştahım yok arada kusuyorum ve yemek yiyemıyorum . Üstüne üstelik dün gece den yüzüme kırmızı noktalar olmaya başladı nedenini bilmiyorum farklı bişeyde yemedım basına gelen var mı napmalıyım bilemedım ?
Panda3101 Balliko ben şuan 36+6 haftalık hamileyim benimde yüzümde kırmızı noktalar oluştu sanırım doğum lekeleri inşallah kalıcı olmaz
eezgitturk Balliko bende 16 haftalik gebeyim . Bulantim vardi ama kusmuyordum prilamla yasiyordum bir suredir 😂 ilk defa kustum ve burnumda kirmizi leke olusmus. Bence kendimi zorladim ondan ayrica dogumdan sonra gidiyor diyorlar insallah daha fazla olusmadan gider izler 🙏
Semy Balliko kırmızı nokta oluyor. Benimde sağ yanağımda var sizin haftanızdayken çıkmıştı 33 üm şuan hala orda duruyor. Arkadaş olduk kendisiyle çokta takmayın geçecektir elbet 😁
Cinarsmom21 Balliko o haftalarda benimde öyleydi kusmakdam yüzümdeki kılcal damarlar çatlamıştı geçiçi bir durum kusma bulantı için ilaç için ben prilam Dr kullanmışım
Balliko Cinarsmom21 Off doktorum bırak demişti . Başlayayım böyle olmucak inşallah kalıcı olmasında geçsin
Cinarsmom21 Balliko geçer yüzünüzdeli kızarıklık kusmak bebeği geliştirir sağlıklı bebek kustururmuş de öyle demişti