Merveee34 Aylin_16 fazla emzirmedim canım .bu hamileliğimde 3.ayda kestim .diğerlerinde hiç emzirmedim hamileyken
busrasahinn Aylin_16 3. Hamileligim büyük oğlum 3 yasinda küçük oglum 14 aylık sürpriz bende geliyorum dedi kızım 🙈😂
Aylin_16 Su-papatyasi çok güzel canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin kardeşleri 🥰 evet hepimizin kafasında deli sorular var bakalım neler olacak? Doğumlar nasıldı
busrasahinn Aylin_16 oğlum zaten 7 ay emdi kendi bıraktı calisiyodum o yüzden emmiyor sorun yaşamadım ☺️
Aylin_16 Semaberay aslında benim oğlum da o yaşlarda öğrendi şimdi başlasan doğuma kadar öğrenebilir belki 🙃
Aylin_16 Uzm-Nurse ben henüz çok yeni doktora bi danışıcam bakalım gerekli görürse kademeli bıraktırırım artık
Aylin_16 Alperenin_Annesi oyy maşallah sağlıkla gelsin ablalrı var ne kadar şanslı sen de öyle yardımcı olurlar 🥰
Merveikratanem Aylin_16 bir kızım var 17 aylık 4,5 aylık hamileyim iki tane oğlum olacak 2 ve 3 . Çocuğum yolda
Aylin_16 Merveikratanem yaa ne güzel ikizler geliyorr Allah kolaylık versin bacımm güle güle büyüsünler 🥰
Aysell88 Aylin_16 3. Yü doğuracaklar olanlardanım 🖐 41 günüm kaldı 💪 bizimkiler artık kocaman oldular 🥰 heyecanla bekliyoruz ☺️
Mehmetinannesii Aylin_16 bende 3.ye supriz bir sekilde hamileyim🤭Allah nasip ederde degismezse cinsiyet 2 kizdan sonra oglum olacak 17 haftaligiz🥰
Aylin_16 Mehmetinannesii yaa ne güzel bu sefer farklı olmuş ablalrı da ilgilenir kızlar bayılıyor bebek bakmaya 🥰
Aysell88 Aylin_16 normal doğum 🙈🙈 her ikisinde normalde 38 lerde oldu tabi 7 sene gibi uzun ara var bazen hala inanamıyorum bide en ağırı bu oldu ama şükür ki ters bi durum olmadı iki oğlandan sonra kız inşallah 🥰🥰
Mehmetinannesii Aylin_16 aynen buyuk kizim 8 dgeri 4 yasinda. Kucuk buyukten daha hevesli daha sevecen 🥰insallah doguncada kiskanclik olmaz😊
Aylin_16 Aysell88 ayy ne güzel prenses geliyor bu sefer 🥰 olsun daha iyi doğumu hayal olarak hatırlıyorsundur o da güzel ben daha bir sene oldu doğuralı her saniye hafızamda malesef oyuzden üç buçuk atıyorum 🤣
Aylin_16 Mehmetinannesii biraz aralarında paylaşamamazlık, sen çok sevdin biraz benim kucağımda dursun demeler kaçınılmaz ama bunlar tatlı atışmalar 🥰