Beyzan738 aysemnur06 Bende oleym valla nolcak blmyorm şuan 80oldum 100le dogururum gibime geliyor acaba doktordan liste flan mi istesem ki
aysemnur06 Beyzan738 veriyolar sanırım belli kilodan sonra bebeğe de anneye de iyi gelmiyormuş kilolar
gkcbysl Dilosceylan dolap’ta ne bulduğuma bir bak! https://link.dolap.com/t8U7 Ben dolap uygulaması üzerinden almıştım sezon ürünü olmadığı için sitesinde var mıdır bilemiyorum. Kalıpları geniş bilginiz olsun. 62 kiloyum 9. Aya girdim M beden bana büyük geliyor ona göre bakarsınız ::))
Dilosceylan aysemnur06 canım bende 27 haftalığım. 55le hamile kaldım 67 olmuşum 🤦♀️ Boşver takma çok zayıf kalanları kafana tekrardan veririz 🤗😂
Kizannesi92 Beyzan738 Ben daha fazla almıştım o aylarda ama ben 56 ile hamile kaldım en son 73 dum daha da tartilmiyorum 😁 hiccc gerek yok nasılsa gayretle yükseliyo
MrsMavis merakliblog hangi beden aldınız acaba 169 boy 68 kiloyum 17 haftalık hamileyim ben kaç beden alsam olur?
merakliblog MrsMavis m beden aldım eğer ilerde olmazsa çok kilo alırsam bi de l alırım dedim ama yıkadıkça gevşiyor. Şimdilik daha giyerim gibi baya gevşek
Elif_p Jrselvi valla ben lcw den hamileliğimin başında 3 tayt 1 pantolon aldım tüm hamileliğimi bunlarla geçirdim çok rahat yumuşacık esnek tavsiye ederim hamile reyonunda
MrsMavis aysemnur06 bende 17 +3 oldum 65 ile hamile kaldım şuan 68 kiloyum nasıl oldu anlamadım iştahım da çok yok oysaki
Zehraspl Jrselvi canim ben lcw den hamile esofmani aldim birde belden ayarlamali hamile pantolonu aldim
Tugceliko19-19 Jrselvi ayyyy lcwdaki taytlar çok güzel oluyo tavsiye ederim aşırı rahat yeşil siyah renklerini almıştım 🌸
Edali87 Jrselvi bu konuda çok çektim oyuzden hemen soyleyim.suwen in tayti cok rahattı 6.aya kadar giydim. Ama suan havalar soğudu bir iç çamaşırı mağazasından malabadinin hamile taytini işte yumusacikkkkk kalin cok rahat
Gul-pembe Bugün aldım lcw den, çok rahat bir kot pantolon aldım , 119 liraydı kot. Birde hamile taytı aldım oda çok güzel
EgesMomm Jrselvi ye Trendyoldan Yeniinci ‘nin taytını aldım rezalettt gidip onu almayın diye yazıyorum😂 Yürüdükçe taytın ağ kısmı şalvar gibi aşağı kayıyor 😅
Beyzapp Jrselvi LCW outletlerine bakmanı tavsiye ederim bütün taytlarimi ve pantolon larimi ordan aldım taytlarimi 30 tlye pantolonlarimi siyah beyaz olarak elli TL’ye bı tane kot pantolonuda 30 tlye aldm🙈🙈