Aysenurctn32
Ben 3 gün önce spinal anestezi yöntemi ile doğum yaptım. Benim de sizin gibi kaygılarım olduğu için ve daha önce genel anestezi olduğum için hep genel anestezi istemiştim fakat anestezi uzmanı beni o kadar rahatlattı ki spiral anestezi yapmaya karar verdim. İyi ki yapmışım diyorum. İgneler zaten hissedilmiyor. Önce uyuşturup sonra esas iğne yapılıyor ve ben sinek ısırığı dahi hissetmedim. Zaten iğne yapılırken doğru durmanız için hemşire sizi yönlendiriyor ve o pozisyonda kalmanızı sağlıyor. Ameliyathane girişim 8.40 bebeğim 8.50 de doğdu. O andan sonra zaten aklınızda ameliyat falan da kalmıyor. Ben muayene ve giydirme sırasında hep kızımı izledim. Onu ameliyathaneden çıkardıklarından 10 dakika sonra da ben çıktım. Kısaca ameliyat yarım saatin içinde olup bitiyor ve sen ne olduğunu anlamıyorsun bile. Benim kızımda makat gelişti ondan dolayı sanırım ameliyat yerim daha büyük kesilmiş. Yine de 2.günden banyo temizlemek dahil bir sürü ev işi yaptım. Gazım olmasa ameliyat olduğumu hatırlamayacağım bile. Bence korkmana gerek yok. Kolay doğumlar diliyorum.