mihranur188 Arkadaslar merhaba .Doktorlar neye göre doğumu belirliyor? sezaryan doğuma veya normal doğuma nasıl karar veriyorlar ?🙄28+5 teyim doktora gitsem öğrenebilir miyim hangisi olacagını ?
Momy11 mihranur188 çatı muayenesi yapılıyor son haftalarda eğer uygunsa normal yapabilirsiniz zaten ve birazda sizin isteğinize bağlı
Su123 mihranur188 ben 9 ayıma girdiğimde çatı muayenesi oldum bebeğim kanala girmedi çatım dardı suni sanci verip normali deneriz dedi doktorum kabul etmedim sezeryan oldum bir hafta ağrı yaşadım sonra toparlandım tamamen bebeğe ve çatınıza bağlı
minikprensimmmm1234 mihranur188 Bana Çatı muanesi yaptı Çatın dar normal doğum yapamazsın dedi doktorum sezeryan oldum 2 hafta öncesi
Znur1997 Haftanız daha cok erken. Benm bebegım ultrasonda kılolu cıktı 4 kg dedıler baş cevresı de ılerıydı normal dogum yapamassn dedı doktorum sezeryana aldı. Devlet hastanesınde sezeryan oldum
glsm_kr8383 Znur1997 Bende sezeryan olmak istiyorum. Devlette isteğe göre olmuyo değil mi. Bide normal doğum nasıl oluyo devlette sadece suni sancı diyorlar var doğru mu. Korkuyorum ya 😱
Znur1997 glsm_kr8383 benmkı son kontrole kadar normal dogum olrak gıdıyordu son kontrolde bebek ırı ve bas cevresı genıs dedı sezeryana aldı. Evet normal dogumda sunı sancıyı da denıyorlarmıs dıe deduydum 🤷♀️beni dırek seseryana aldıkları ıcın normal yolları hıc denemedı doktorum
glsm_kr8383 Su123 Özele mi gidiyodunuz. Devlet e gidiyorumda hani benim çatım da darsa normal yapıcan diye turtursalar. Korkuyorum ben ya. Bu doğumun üstümde travma yaratacağından. Keşke bende özele gidebilsem o kadar pahalı ki burda
Su123 glsm_kr8383 ben özele gidiyordum ama gerçekten her şey ateş pahası Allah yardımcımız olsun devlet ilk doğumda ters bir şey gitmediği sürece normal yaptırıyor iyi bir hastaneye giderseniz emin olun doğumunuz iyi geçer şimdiden düşünmeyin akışına bırakın hayırlı doğumlar olsun inşallah