demethanim Ev hanımıyım kızlar bebek telsizi ya da bebek Kamerasi ne önerirsiniz , ne kullanıyorsunuz ya da ne aldınız?
Cagla0707 demethanim A101 e geliyor ikisi bu hafta bir arkadaşım aldı çok memnun pahalı ürünlere para vermeye hiç gerek yok bende ondan alacağım işlevi aynı 2 senedir kullanıyor kadın
demethanim Cagla0707 yaaa iki yıldır.. baya iyi o zaman. A101 bu hafta kapısında yatıracak hamileleri , anlaşıldı.. küvetiydi telsiziydi derken….
AdenEva demethanim ben a101dekine önden bakma fırsatı buldum. Ama hiç kaliteli gelmedi bana güvenilir görünmüyordu
yeniannna34 demethanim a101 in internet sitesinde kalıyor eğer gidemezsen internet sitesinden bakabilirsin 😊😊
minikbirisi demethanim gereksiz gördüğüm için almadım ama evim dubleks falan olsaydı alırdım. Genel olarak zaten sesini duymayacagim şekilde uzak kalmayacağız
demethanim minikbirisi Ama mesela mutfakta iş yaparken ya da oturma odasında otururken TV sesinden belki duyulmayabilir yenidoganda kusma sorunu da var biliyorsunuz ki.. en azından çabuk mudahele için bulunmasında fayda var diye düşünüyorum.. dublex olmasa da evimiz geniş.. bilmiyorum sadece evi dublex olanlar mı alıyor bebek telsizini 🙄
minikbirisi demethanim tabi herkesin kendi tercihi benim yaşantıma göre gerek kalmayacak kusma riskine karşı da reflü yatağında yan yatiracagim her daim yanında olmadığımda e bebekte satılan weewell marka olanından kuzenim çok memnundu 🌿