MinErdinc Kızlar selam, Ben mine, kızım (3 yasinda Alya) bir kızım daha olacak isim konusunda cook kararsizim. Tek isim düşünüyorum. Aden, Mila, Ada Hangisi kulağa daha hoş ve bize daha uyumlu acaba soyisim Kubal 🥰
Elif0712 MinErdinc aden cok sevdigim bir isim ama kizimin sınıfında var kizim adem adem diyor bende erkek saniyordum ama adenmis bu yuzden tercih etmezdim alyayla lara olabilir gibi geldi lina liva asya afra ayza azra da uyumlu
dlrglnc MinErdinc Yaa kızım olsaydı hiç şüphesiz adı Aden olacaktı , ama oğlun olacakmış o yüzden değişti isim 🙈 Bence Aden ismi yıllar boyu zevkle ve yada keşke adım şu olsaydı demeden kullanabileceği anlamıda mükemmel olan bi isim 🌸
MinErdinc Drydgs aden bende de çok ağır basıyor adem diye dalga geçerler mi endişesi var sadece. Çünkü şimdiden söylediklerim adem gibi ne o öyle diyorlar 🙄 ama aden anlamı gibi kulağıma hoş geliyor
dlrglnc MinErdinc Ne güzel öyleyse , küçük çocuklara akıl sır ermiyor benimlede dalga geçtiler dilara burun ara falan diye 😅 Halbuki çok uzun düşünmek lazım ismimle dalga geçmek için ama çocuk kafası o zaman öyleydi . Eminim başka bişeyde koysanız yine dalga geçilcek birşey bulurlar bence bunlara hiç takılmayın gönlünüzden ne geçiyorsa onu yapın ne olursa olsun , sağlıkla sıhhatle adıyla gelsin ve yaşasın prenses 🌺
feyzaa34 MinErdinc Ben Feyza Kızım Sare Kız Ada olucak bence ada koyun sizde ya çok tatlı alinde bu ara çok hoş geliyor 🥰🥰