gizzzy35 3579 Ben maalesef bırakamıyorum. Günde 3 4 tane içiyorum en düşük oranlısını aldım 1 1 1 Kent White ama asla bırakamıyorum maalesef
yildiz_07 3579 çok denedim ama olmuyor doktorumda strese giriceksen bırakmak yerine azalt dedi o yüzden azalttım günde 3 5 ile sınırlıyorum kendimi eşim de içtiği için aslında birakmak zor oluyor birakim diyorum o içince ister istemez canım istiyor
baharbasdag 3579 Şimdi gelir kafada bitirmen lazım ben tiryakiydim öğrenince bıraktımcılar 🤦🤦🤦bende içiyordum canım hamileliğimi öğrenince bir süre bıraktım ama şimdi haftada bir gün bir tane içiyorum doktoruma sorduğumda içiyorsan yapacak birşey yok ne diyebilirim dedi bol su icmeyi ihmal etme Allah’ın izniyle birşey olmaz ,
Aleybcksz gizzzy35 ben 11 sene içtim aralarda bi kaç ay içmeyi bıraktım şimdi 35+4 haftalık hamileyim sadece ilk ay içtim ve bıraktım her türlü bırakırsın fazla zorlama olur biter
seraperva Kafada bitirmen lazım. Kendin için değil bebeğim için bırakıyorum diye niyetlenirsen daha başarılı olursun
Cennetbayram yildiz_07 valla benim içinde bırakmak çok zordu başlarda hiç anlamıyosun 20. Haftama kadar günde 1 dal içtim sonra bebek hareketlerini net bi şekilde hissetmeye başladım vicdanım içtiğimde rahat etmemeye başladı ve bıraktım benimde eşim içiyo 35. Haftadayım asla canım çekmiyo artık tamamen aklım fikrim oğlumda sadece ona odaklıyım bence kendini zorlama bende çok baktım burda sigara içen insanları aradı gözlerim oda içmiş bişey olmamış dedim kendimi kandırmışım sonradan farkına varırsın zaten
3579 baharbasdag yaa çok güzel dedin bir nebze içim rahatladı, elbette çocuğumu düşünüyorum, vicdanda yapıyorum, kafada da okey ama olmuyor, insanlar baskı yaptıkça daha çok stres oluyor insan.
alparslanannesii1661 baharbasdag eee herkes deneyimini paylaşıyor kadin tiryakiymis hamile oldugunu ogrenince paylaşmış illa herkes ben surekli kullaniyorum bisey olmadimi demesi lazim
dlrglnc baharbasdag Zaten doğru olan kafada bitirmek değil mi önce ? Bende içiyordum ve öğrenince bıraktım . Bize laf söylerken kendinizde diyosunuz bende içiyordum öğrenince bıraktım diye . Tabiki herkesin kendi hayatı sizin sigara içmeniz benim bebeğime yarar yada zarar verecek değil ya . Herkes deneyimini paylaşıyor bu şekilde yorumlara üff püff hep aynı şeyler olmuyor içiyorum diye yorumlayacaksa eğer postu açan kişi sormamalı zaten nasıl bıraktınız yada bıraktınızmı diye . Sonuçta anne ve anne adaylarına fikir danışıyor .
asude456 baharbasdag bende bıraktım ama o muhabbeti yapanlara sinir oluyom , bak ben 2 paket içerdim öğrenince bıçak gibi kesmişmiş🤣🤣
Sertbas41 3579 valla bende bırakamıyorum çok vicdan yapıyorum ama olmuyo bide çevremde herkes yediden yetmişe sigara kullanıyor ve çok zor oluyo bırakmak 😞
baharbasdag 3579 Strese girersen bebeğin için daha zor olur doktorlar bile artık bunu sınırlandırıyor her denileni duyma insanlar çok sever duyar kasmayı
Selenimo 3579 Aşırı sigara içen biriydim hamile olduğumu öğrendim 1 hafta boyunca yine içtim ama şuan 15 gündür ağzıma sürmüyorum aşırı tiksindimmmm içeni evime sokmuyorum sigara ortamına giremiyorum midem bulanıyor. İnşallah sizde öyle olursunuz
Balgunes Selenimo bende aynı sekilde çok içerdim fakat hamile olduğumu duyunca bıraktım anında hemde niye benim çocuğum 1 0 geriden başlasın hayata böyle bir riske giremem zaten insan vicdan yapıyor çok kötü hissedebiliyorsun bende öyle olmustu
NeseA Bende 3 gebeligimde içtim. Çok şükür çocuklarım sağlıklı doğdu,içtikten sonra meyve ve bol su iç😘
busra5501 NeseA ne güzel örnek veriyorsunuz keşke karnınızda sizden oksijen bekleyen bir canlı varken içmeseniz. Tamam çok zorsa bir tane belki tolere edilebilir fakat benim vicdanım el vermiyor. Bende gebelik öncesinde içen biriydim ama o çift çizgiyi gördüm ağzıma sürmedim.
Selenimo alparslanannesii1661 Size fazlasıyla katılıyorum. O şekilde çok yanlış. AA bak ben içtim bişe olmadı sende iç der gibi. Belki o yazan kişide birşey çıkmadı ama bu kişide çıkacak? Nerden bilebiliriz. Sonuçta zararlı olduğunu hepimiz biliyoruz sen tedbirini al takdir Allahtan derler. kendi vicdanı o insanın herkes öyle düşünecek diye bir şey yok.
baharbasdag alparslanannesii1661 size birşey diyen oldu mu da atladınız yoruma ben postu açan kişiye yazdım ????
Surimsine Ben normalde de çok sigara içmiyordum ama evde eşimle sıkılınca içiyorduk tek başımayken de van sıkıntısından içiyordum ama maksimum iki tane içiyordum hamile kaldım tabi hemen bırakamadım ama bir taneyi tamamen içmemeye çalıştım eşim içerken üç dört nefes aldım bir süre böyle devam etti iki haftada bir bir dal içtim ama genel olarak eşimin sigarasından içtim tabi huzursuzluk vicdan hat safhada sonra bebek hareketlerini hissetmeye başlayınca vicdanım o kadar sızladı ki sigarayı içerken benek hareket eder bana vurursa iyice azap çekeceğim diye korktum sigaradan bebek hareketlerini hissetmeye başladığımdan beridir elime alamadım eşim içse yanında durmuyorum kokusundan bebek etkilenmesin diye Rabbime hamd olsun bebeğin benden beslendiği dönemde tamamen bu illetten kurtuldum ama asla içmemem lazım demeyin o şekilde daha çekici geliyor size ben asla içmemem lazım demedim umarım sizde bu illetten en azından hamilelik dönemin de kurtulursunuz bebeğinizi düşünün bu dumanı solursa ne hisseder diye düşünün emin olun vicdanınız sizi sigaradan soğutuyor
Selenimo Balgunes Eğer tiksinmeyip bırakmasaydım kesinlikle vicdanımdan ötürü bırakırdım zaten. Onlara bunu yaşatmaya hakkımız yok daha tazecik onlar.
baharbasdag dlrglnc Postu açan kişiye cevap verdim size değil siz neden atladınız acaba sizin adınızı mı zikrettim ben ??? Tam okusaydınız öğrenince bir dönem bıraktım şimdi yine haftada bir gün içiyorum yazdım siz nasıl fikir belirtiyorsunuz bende belirtiyorum sanki sizi zikretmişim gibi atlamaya gerek yok