Tazebirannee Merhaba kızlaarr bebek deterjanı, yumuşatıcısı almak istiyorum ama ilk hamileliğim olduğu için pek emin olamadım karar da veremedim. Siz hangi bebek deterjanını kullanıyorsunuz? Hangisinden memnun kaldınız ? 😌
Yenianneadayii Tazebirannee şuanda ilk çamaşırları makinede yıkanıyor 🥰 ben ıncıa’nın sıvı deterjanını aldım yumuşatıcı almadım ilk etapta kullanmayacağım 😊
333 Tazebirannee hacışakirin toz deterjanı İLE yıkadım yumuşatıcıya bile gerek kalmadı hepsi miss gibi yumuşacık oldu
-Arya- Tazebirannee Dalan roxy sabun tozu ile dalinin yumuşatıcısını aldım misss gibi 🌸 Kokusu öyle güzel ki 💕
ilaydanuresila- Ben dalin aldım kuzum cok memnunum hatta 2 paket bitirdik bile daha doğmadan kokusu o kadar kalıcı ki 1 ay once yıkadım battaniyelerini hala evin içine dışardan birisi girince bebek mi var bu evde diye soruyorlar😂 bizdeb ufak bi tavsiye dalini tavsiye ederim bitanem 🥰
Tazebirannee -Arya- toz sabunlar makinede çözülmüyo diye görmüştüm trendyol yorumlarında sizde öyle bi şey oldu mu? 🤔
Sblatc Tazebirannee ben siveno kullandım. İçeriği doğal ve temiz bi marka. Portakal çiçeği kokuyo ama kuruyunca pek koku kalmıyo. Kalmaması iyi bence bebeği rahatsız edebilir kokular
cinardefnemoms Tazebirannee roxy deterjan doğdu doğalı kullanıyorum bebek deterjanı. Yumuşatıcı ise Dalin yada ünibaby
Xxxseliiiin Tazebirannee mühendisinoğlunun sayfasından bakarak green cleanın tüm setini aldım bitkisel doğal daha az katkısı bulunuyor öyle parfümlü kokusu yok bebeği rahatsız edecek şekilde
Tazebirannee Xxxseliiiin bende görmüştüm o seti 4lü olarak trendyolda kaydetmiştim sizde memnun kalmışsınız onu da deneyebilirim 😌