Duygumm333 Ahh Kayseri bana gurbet tayin ile geldik kimseyi tanimiyorum.14.haftadayim hamişlik zor sıkılıyorum bayaa 😏 Nerdesiniz Kayseri hamişleri? Kaç haftaliksiniz?
Duygumm333 FeriDee tugcemre Duygu selamlar herkese 🙂bende ev taşdim dün yerleşme aşamasindayiz yorgunluktan ölücez..bu arada nerelerde oturuyorsunuz? Hangi doktora gidiyorsunuz kizlar?
Duygumm333 FeriDee tugcemre Duygu selamlar herkese 🙂bende ev taşdim dün yerleşme aşamasindayiz yorgunluktan ölücez..bu arada nerelerde oturuyorsunuz? Hangi doktora gidiyorsunuz kizlar?
Duygumm333 Queenalya Duygu FeriDee eklerim canim benimde duyguhzr eklemek isteyen eklesin kizlar 🙂 bende balikesirliyim eşimin gorevi dolayisiyla kayserideyiz instagtamdan ekleyinde grup acalim 🙂
BilgehanRdvn FeriDee MerveKaya38 al benden de o kadar kaç haftaliksinz bende riskli gebelik neyden dolayı sizinki bide kaçıncı haftada doğum olucak bellii
Duygumm333 Busra52 Duygu Meleklerim kizlar instagramdan ekleyin beni de grup acalim daha saglikli konusuruz 🙂 instagram hesabim : duyguhzr
Busra52 Merhaba ben de 26. Haftadayım talas ta oturuyorum görev nedeniyle geldim. Temizlik işlerinden dert yanıyorum ben de. Buralı olmadigim içinde kimseyi tanımıyorum. Önerebileceğiniz birileri varsa çok sevinirim 😊