edasahbazsahin Çok güzel anlatmışsınız 😍 benim de kızım ters sanırım bize de sezaryen yolları görünüyor 37. Haftadayız. Gözünüz aydın darısı bize ❤️🐣
Azizinannesi2 edasahbazsahin Teşekkür ederim 🌼 hiç korkmayın sağlıklı olsunlarda darısı dogurmayi bekleyenlere ❤️🙏
Nurcannnnnnn Azizinannesi2 yaa Allah analı babalı büyütsün maşallah prensese ama resmini kaldırın lütfen çok güzel bir bebeğiniz var nazar değmesin 🧿
mrvcl9 Azizinannesi2 ayy maşallah oyuncak bebek gibi Allah analı babalı büyütsün sondayı spinal vurduktan sonra yapıyormuş çoğu hastane
Azizinannesi2 mrvcl9 Bilmiyorum ama ben devlet hastanesinde yaptım doğumu orada öyle yapıyorlarmış 🤷🏼♀️
Guness2021 Azizinannesi2 maşallahhhh nasıl güzel bir melek 👼 gözünğznaydın geçmiş olsun darısı bizlere
tugbakaragul Azizinannesi2 Allah sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin, nazarlardan , kötü ve kem gözlerden korusun. Bu nasıl bir güzellik böyle? Rabbim ömrünü bereketli kılsın.. İnanılmaz tatlı, maşallah🥺♥️
rabiagucer03 Azizinannesi2 MAAŞAALLAHHH SUBANALLAH RABBİM SEN ESİRGE MELEĞİMİZİ ALLAHIM GÜZEL KADERLER YAZSIN İNŞALLAH HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH KIRK BİN KRE MAAŞALLAH ANNESİ MAAŞALLAHHHHH 🥰🥰🥰🥰
Azizinannesi2 rabiagucer03 amin inşallah 🙏 Allah hepimizin evladını güzel kaderler yazisin inşallah ❤️😍🙏🙏
TubaDMR4 Azizinannesi2 maşallah subhanallah Rabbim esirgesin annesi hep güzel günlerini gör inşallah🤲🏻🤍🥰tam bi prenses gelmiş dünyaya nazar olmasın annesi çok gösterme kimseye🧿🥰🥰
Alya2733 Azizinannesi2 maşşalah canım Allah analı babalı büyütsün bende 13 kasıma dogum günü aldım çok heyecanlıyım nasıl bi Duygu
Hilal18 Azizinannesi2 maşallah çok güzel kendi gibi bahtı hep açık güzel olsun hayırlı evlat olsun inşallah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin mevlam 🥰
Ellu Oy Allah anali babali büytpsün darisi tüm diger bekleyenlerin basina🤲🏻🤲🏻❤️❤️ Acaba resimmi koydunuz ben göremedim🥺
Azizinannesi2 Ellu Amin inşallah bekleyenlere sağlıkla gelsin inşallah ❤️🌼 evet koymuştum kalkmış mi 🤷🏼♀️
Deletedmom27272 Azizinannesi2 ya çok güzellll buuu maşallahhhh 🥰 biblo gibi adeta Allah uzun ömürler versin