balbocegim27 Azizinannesi2 hayırlı uğurlu olsun canım kaçıncı hafta da doğum yaptın kalbinde delik olduğu önceden bellimiydi
Akrepbebek Azizinannesi2 foto mu attın kız ben kaçırdım galiba fotoyu. Çok geçmiş olsun canım benim 🤲 Sonu güzel bitmiş yüreğim ağzımda okudum desem yeridir 🙈 prenses nasıl şimdi sen nasılsın? Benim yerime de prensesi op 😍😘 ben hala doğum hikayemi yazamadım 🙈🙈
Azizinannesi2 Akrepbebek Foto atmıştım evet kaldırılmış mi foto preses iyi bugün topuk kanına götürdüm şimdide uyuyor öperim tabiki🥰😘😘😘❤️ ben 8 günde anca yazabildim 😂😂😂
yigitegenin_annesi Azizinannesi2 oyyyyy yerim ben onu ömrü yüzü gibi gzüel olur inilah maşalah 🥰😘😘😘😘😘😘😘😘
zeynepin_annesiiii Azizinannesi2 ayy ne güzel bir bebek. Rabbim tırnağına taş gözüne yaş değdirmesin miniğin . Allah analı babalı büyütsün 💖
Ilkmeyvem Azizinannesi2 maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tam pamuk prenses 👑 hoş geldin melek 👼
Fhatice Azizinannesi2 Oyyyy pamuk pamuk maşşşallllah subannallah Allahm nazarlardan saklasın sağlıkla büyüsün inşAllah 🙏☺️
Azizinannesi2 Kelebekkannesi Teşekkür ederiz 🥰 amin inşallah hepimizin evladını Allah bağışlasın inşallah 🙏