HulyaSerkanZeynep Ankara şehir hastanesi kadın doğum doktor önerisi olan var mı randevu almam lazım ama kimden ?
Nzr06 HulyaSerkanZeynep her randevu aldığımda necati beye denk geliyor kendisi ve asistanları çok güzel ilgililer cnm
alparslanannesii1661 balbocegim27 fatma hanim dogum iznindeymis sanirim bir hanimefendi oyle yazmisti
balbocegim27 alparslanannesii1661 2004 te mezun olmuş en erken 26 yaşında falan mezun olsa üzerinden 17 sene geçmiş olsa 43 yaşında helal olsun kadına bu yaşta cesaret ettiyse 2 oğlu var diye biliyorum kendisinin
balbocegim27 alparslanannesii1661 söylüyor bana dev anasımı doğurcan sen diye takıldı midem bulanıyor dediğim de bi doktor hiç umursamamisti ama kendisi doppler falan istedi safra kesem de taş çamur varmış hareketleri hissetmiyorum dedim geçen hafta yatış verelim dedi açılmama baktı etti 2 cm varmış ertesi gün doğum katında karşılaştık açılmam ilerledi mi diye dosyamı inceledi
alparslanannesii1661 balbocegim27 aaaa ne kadar ilgili necati hocaya gittim ben hep oda cok ilgili ama bidakine dogurmadan izini biterse ona alayim bari
balbocegim27 alparslanannesii1661 al al ben genelde ona denk getirmeye çalışıyorum geçen burak elmas diye birine gittim adam kıçını kaldırma tenezzulunde bile bulunmadi
alparslanannesii1661 balbocegim27 bende hasan ulubasogluna gittimde asistani bakti agzinin icinde bisiler dedi
balbocegim27 alparslanannesii1661 hasan ulubasoglu suratıma şak diye hamile değilsin demişti şuan 36+6 olduk
HulyaSerkanZeynep Necati beyin Fatma Hanım’ın randevusu yok hiç denk gelemiyorum siz direkt hastaneye gidip mi sıra alıyorsunuz
Fatma-cnr06 HulyaSerkanZeynep fatma banım yok sanırım ole bı soylentı var necatı beyınde randevusu acılıyor. Ama denk gelırse sreklı mhrsden kontrol edıyorum. Yanı sureklı mhrsyı kontrol edersenız denk geleblırsınız ınsllah