Kumsal0920 24-26 canım doktor tavsiyesi istiyorsan bizim doktorumuza nasıl geleceksin süreç halkındaysa yardımcı olurum
Deletedmom15262 Tomrishatun tüp bebek standart fiyatı 15 bin ile 30 bin arası bazı test ve tahiller fiyatı etkiliyor ilk tedaviniz ise doktorlarla ön görüşme yapın bu görüşmeler ucretsiz olur bütün tahlil ve testlerinizi hsg film vs. götürün kişiye özel tedavi uygulanmalı ona göre karar verin hakkınızda hayırlısı olsun 🌸
bebekomm Tomrishatun benim tüp bebek ilaçlar dahil 25.000 i buldu Denizli’de. İstanbul bir tık daha pahalı olabilir muayene ücretleri yüksek olduğu için
Tomrishatun Deletedmom15262 bende başladım hicbirsey götürmedi sadece kan tahlili testi verdim zaten daha öncede hamile kalabiliyorum diye filme gerek kalmadı suan 15 bin tl bulcak masrafı standart tedavi uygulama başlandı hayrilisi olsun artik
Aylar 24-26 canım izmir medicalpark Funda göde adlı doktorda yaptırabilirsin bn oraya gidiyorum tavsiye ederim
Guler123- Benimde tüp bebek doktorum Gökalp Öner olumsuz sonuçlandı sonra kendiliğinden gebelik oldu size tavsiyem ilaç yazıldığı taktirde hastaneden reçete numaranızı alın devlet bu ilaçların bir çok kısmını karşılıyor özellikle oksapar iğneye rapor çıkarın
Esrakavak Guler123- canım raporsuz karsılamıyormu receteyı devlet hastanesınde bı doktora yazdırsak? Progestron ve oksaparı devlet karsılıyo dıye başla bi postta okumuştum