Ftsclskn busraa22 Ben Aybars ve Rüzğar arasında kalmıştım 😌 Eşimle ikimiz Aybars’a karar verdik 🤗 Rüzgar çok güzel bir isim bence 💐
Nihanus busraa22 bir öğretmen olarak söylemeliyim rüzgarlar rüzgar gibi oluyor fırtına gibi 😅 yiğit çok güzel bir tercih yiğit yağız yaman bu isimler harika
Ftsclskn busraa22 Kaç haftalıksınız? Biz daha 24+5 haftalığız adı hazır 😂 Biraz erken oldu sanki ama 🙊
Ftsclskn busraa22 Olsun daha güzel, erken olsun sonra her kafadan bir ses çıkar 🙊 Ben adı belli oldu hemen tulum yaptırdım valla, eşime de dedim bu saatten sonra isim belli 😂😂😂
busraa22 Ftsclskn maşallah çok güzel olmuş 🌸 kesinlikle en azından değişme söz konusu olamaz 🤭 nerde yaptırdınz acaba 🥰
Ftsclskn busraa22 Anne Kalbi Elimde sayfasından yaptırdım ikisini de canım 🤗 https://instagram.com/anne_kalbi_elimde?utm_medium=copy_link
busraa22 Ftsclskn teşekkür ederim bende yaptırmak istiyorum ama ilk olarak ismine karar vermek lazım😅 link için sağolun 😇
Ftsclskn busraa22 Hemen karar ver bence 😂 Dediğim gibi her kafadan bir ses çıkıp, eşinin yada senin aklını çelenler olmadan 😌 Bu tuluma ek aynı sayfadan 10lu hastane çıkışı da sipariş edeceğim haftaya 🙏🏻 Ürün kumaşları çok güzel bilgin olsun canım 💐
busraa22 Ftsclskn evet karar vermeliyiz herkes bişey deyince insanın kafası daha çok karışıyor 🤭 inceleyeceğim teşekkür ederim canım 😌