Sym2323 Kızlar ben tayin dolayısıyla 20 günlüğüne anneme geldim gelmek zorunda kaldım daha doğrusu daha 20 günlük bebeğim için benm ablam annemle anı şehirde oturuyor ve geldiğimden annemde heryerde sigara içiyor ister istemez bebeğime gidiyordur koku napabilirim esimede bişey diyemiyorum oda ilişkiyi kesmeyi bekliyor nasıl yapabilirim bi akıl verin
nesoo12 Sym2323 uyar Anne ni içme de ve ya kız karidesine kalmaya gidebilirsin canım annenınde düşünmesi lazım biz bile koku geldımı öksürüyoruz tıksınıyoruz bebek napsın ben olsam direk eşime söylerdim yanı bebeğimden kımse önemli sonuçta
bebisimbenmmm Sym2323 canim yani yapabileceğin tek şey annene ablana engel olmak yada bebegi onlardan ayri bir odada tutmak 🙄
Sym2323 nesoo12 canım eşim urfada ilişkiyi kesmem için bekliyor zaten orası çok sıcak bebek mahvoldu orada diye buraya geldim burada da böyle uyardim uyarmaz olur muyum guya balkonda iciyor ama koku hep iceride ne yapacağımı bilmiyorum
bebisimbenmmm Sym2323 yanı muhakkak sigara içen birinin kucağına simdiden bebegimi vermem diyorum doguma az var ama oyle biri kucagina almak isterse nasil olurum diye düşünüyorum😕
nesoo12 Sym2323 allah yardımcın olsun canım odanın kapısını kapat açma hiç gerekirse aksama kadar belki anlarda içmeyi bırakır
Sym2323 nesoo12 anlamaz sanmıyorum 2 gündür buradayız ve 2 gundur ben odadayim o oldugunda hic cikmadm diyebilirim ama nafile
Sym2323 bebisimbenmmm bende çok şeyler düşünüyor böyle yaparım şöyle yaparım diye hayaller kuruyordum ama hemen hemen hiçbirini yapamadım