Tuugce 20,21,22,23 hafta olanlar ne gibi şikayetleriniz var hadi konuşalım.bende halsizlik ve bulanti devam
Deletedmom_33 Tuugce 20+4′üz. Pek bir şikayet yok. Arada kabızlık veya gaz oluyor onu da kefir vs hallediyorum. Onun dışında gece dönerken göbek çıktığı için eskisi gibi rahat donemiyorum 😅 Bebiş de kıpır kıpır 💙
melekylmzr Tuugce süt gaz yapmaya başladı ağrılarım oluyor belde bazen kasıklarda sızı acıma oluyor çabuk yoruluyorum amma şikayetim varmış🤭duygusallık tavan yaptı bide
melekylmzr Tuugce siz prillam kullanıyo musunuz bende de devam ediyordu doktor alışkanlık yapıyor dedi bıraktım bir haftadır iyiyim bazı ara ara yokluyor
Tuugce melekylmzr yok hic kullanmadim en son doktor verdi bidaha olursa baslicaktim agir olmayinca bulanti kullanmadim
rahimesarp melekylmzr ben 6.ayimdayim hala pirulam kullanıyorum belki bulandım ecmistir diye bir gün ara veriyorum o gün zehir oluyo benim için siz bıraktığınızda hemen geçtimi yoksa ilk gün de kusmalarin falan oldumu
_ipekkkkk Tuugce 23+2 sadece ara ara kasık ağrısı ve göbek deliği çevrem acıyor migdemin üstü acıyor acaba karın büyüdü için mi, bilemedim Doktora soracağım bakalm🤷♀️🌸
Tuugce _ipekkkkk evet evet benim ilk de oyle olmustu.catlamalar vs.simdi 2. de sukur bulanti disinda bir agri bisey yok tabi benim alismistir karin vs.
Kubraaa- _ipekkkkk bu normalmiş canım benim de göbek deliğimin sadece sol tarafı ağrıyor . Dün kontrolde sordum çok normal dedi 😅
nisaninannesi2 Tuugce 21 haftalığım. Gün içinde daha fazla yoruluyorum. Gece sol tarafa yatmaktan dolayı o taraf çürüdü desem yeridir🙈 Onun dışında şuan için başka sıkıntım yok şükür🙏
Tuugce nisaninannesi2 nisaninannesi2 ahhh benimde ilk gebelikte curumustu o sol kisim.simdi allah ne verdiyse yatiyorum cok semptom yok bende bulanti disinda.2. de bulanti bas sorunum oldu benim ilkde bole degildi .
gurbetcikizii Tuugce ben 25 haftalığım ama o haftalarda bacak ve karın krampları aşırı derecede oldu sonra reflü deniliyor sanırım mide asidi oldu ve kalpde çarpıntı gibi geceleri yattığımda sesli bi şekilde nefes alıp veriyordum bi kaç dakika sonra geçiyordu
Esen01 gurbetcikizii bende suan 25. Haftaliigmda sanki bebegim bazen hic hareket etmiyor yani bana oyle geliyor sizinde oyle oluyo mu arada
melekylmzr Tuugce yok olmamıstım covid geçirdım 18 haftalıkken antikor daha yeni olduğundan bir ay sonra olucam