Bsrahb Haraketleriniz kısıtlanmaya başladı mı?Ben kendimi çok yorunca kalçam çok ağrıyo oturduğum yerden zor kalıyorum 😅
Ssevilayy Bsrahb Dediğin gibi çok yürür yorulursam kalçam ağrıyor onun dışında bir kısıtlama olmadı. Geçen hafta gittik doktora 5 kilo almışım 🤭🤭
Deletedmom_33 Bsrahb 4-5 kg aldım ben. Doktoruma en son 17+0′da gittim bu haftadan sonra alırsın demişti. Şuan 20+4′üz 2 kg almışım 🤣 normalde 500 Gr şeklinde gidiyoduk
Ysmnbarin Bsrahb ilk 3 ayda mide bulantısından 5-6 kilo vermiştim şu an daha verdiğim kiloları yeni alabildim
nlycltk Bsrahb 20+5 im 62 ile kaldım 64 olmuşum.Bende aynı eğilip kalktığımda belim çok ağrıyor kalçamda öle yürüyünce ağrıyor bide artık dönerken yatakta zorlanıyorum biraz biraz artık 🤗
Bsrahb Ssevilayy normal o zaman 5 kilo almak en bende 5 kilo almıştım Ne oluyor böyle demeye başlamıştım 😂
Bsrahb nlycltk artık kalkmaya çalışırken eşimden destek alıyorum bende.Kendimi çok tuhaf muhtaç hissediyorum 😂
AdenEva Bsrahb tartıda 3-4 kg almışım görünüyor ama neden bilmiyorum doktorum yediklerine dikkat et biraz dedi 😂 haftada 2-3 gün verdiği listeye uyuyorsam diğer günler uyamıyorum biraz fazla kaçıyor 😁
Ssevilayy Bsrahb hesap yapamaya başladım 20 haftada 5 kilo aldıysam kalan 20 haftada daha hızlı kilo alıyorsak en fazla 10 almam lazım 😂😂😂 (Öncelik sağlık tabi onlar için iyi olacaksa 20 kilo da alırız 😊😍)
Deletedmom_33 Bsrahb İlk haftalara göre az. O zaman 4-5 kez yiyordum şimdi kahvaltı,meyve,akşam yemeği
AdenEva Bsrahb bana da doktor 1 haşlanmış yumurta diyorsa 3 yiyorum anca doyuyorum 😂 3-4 kaşık pilav diyor ben onu daha ocağın başındayken yiyorum tuzuna bakarken. Aç mı kalayım diye ağlamak istiyorum arada 😂😂
rengarenkduduv 23 haftalık hamileyim ve 3.5-4 kg civarında aldım. Zaten ilaçlardan ötürü kilolu hamile kaldım. 66 ile başladım şu an 69.8 kiloyum.