Cananscs allah razı olsun🙏🏽 Ayy ya ebe değildi üniversite olduğu iiçin ilgililerin hepsi doktordu ama yinede devlet oldupu için heralde çok acımasızlar ciddi anlamda devlet çalışanlarının çoğunun tavrı kötü geçen gün odyometrisle tartıştı eşim çocuğuma bakmak istemedi başka hastanede doğum yaptığım için suratsız ve isteksiz kabul etti hatta yarım saat ilkten oyaladı vs vs bi sürü şey yaşattı çocuğum onun hataları yüzünden ikinci kulağına test yaptırmadı en son götüürün başka zaman getirin benim işim bu değil başka işim var yeter artık sizin çocuğunuzla uğraşamam avutamam dedi. Ki asla ve asla bekleyen hasta yoktu ve benim çocuğuma avutmak işin en ufak bi girişim yapmadı kendim ilgilendim ya dopum yaptığım hastanede de doğum sanclrım düzensiz diye beni kale almadılr ilgisiz ve kötü davrandılar boşuna onları oyalıyorum diye babam yatırın evladımı dediği için babam kötğ oldu faln ki benim doğumum başlayana kadar açılmam 9 cmken bile düzensizdi sancım ıkındıktan sonra yani 10 cmken düzenli oldu. Onuda suni verdiler son anda. Araştırma olmasına rağmen bunları bilmiyorlar. Ve ciddi anlamda devlette bu olay çok var özele gittiğimde çok kibar insanlarla karşılaşıyorum her seferinde. Ama özelde olsam sezeryan olurdum bu sancı ve açılma beklemeyle kuzenim öyle oldu iyi mi kötü mü bilemedim😖 çok zor allah devlet çalışanlarına vicdan versin. İyi olanlarına lafım yok kesinlikle 😊