Annesininbitanesi1 Kızlar grip oldum dün geceden beri sanki karnıma içerden iğneler batıyor bebeğim arada hareket ediyor ama karnımın içi özellikle göbek deliğim sızlıyor resmen 30+5 im 😞😞
Selma61 Annesininbitanesi1 Ay o grip ben kacgundur hahfoldum burun akıntısı hamsuruk burun tıkanıklığı boğaz yanması bol meyve yiyorum kuşburnu çayı ihalmur çayı içiyorum limonlu
35SD28 Annesininbitanesi1 Geçmiş olsun korkutmak istemem ama bende öyleydim. Covit testi verdim pozitif çıktı ihmal etmeyin derim.
Minaminisi Annesininbitanesi1 geçmiş olsun. Şuan çok kötü, kiminle konuşsam grip. Bende kızımdan kaptım okuldan getirdi. Dün tat koku alamayınca gittim hemen test verdim, bugün çıkacak. Kızımınki negatif çıktı. Doktor korona değil ama risk almayalık dedi.
Annesininbitanesi1 Selma61 sorma ya bende 2 gündür öyleyim hapşurunca kasıklarıma kadar Ağrı giriyor geçmiyor bi türlü meyve ve nane limon içiyorum karnımın içi yanıyor sanki 😞
Annesininbitanesi1 35SD28 verdim canım ben dün covid testi şükür negatif çıktı bende çok korktum pozitifim diye önce şükür negatif çıktım
Annesininbitanesi1 Minaminisi inşallah sizinkide negatif çıkar ya bende çok korkuyordum şükür temiz çıktı ama hala nefes alamıyorum karnıma kramplar giriyor sabahlara kadar ağlamamak için zor duruyorum ilaçta kullanamıyorum
Minaminisi Annesininbitanesi1 çocuk doktoru kızıma burun spreyi verdi. Bana da dedi çok tıkanırsan sende sık 1-2 kere. Onu sıkıyorum arada çok iyi geliyor. Birde elmalı limonlu ballı çay yapıp içiyorum. Acayip terletiyor. Ter atınca biraz daha toparladım. Çok şükür bebeğimin hareketleride normal. İnsallah sorunsuz atlatırız. 🌸
Annesininbitanesi1 Minaminisi İnşallah canım ya bende yapıyımda terlersem atarım belki hepimize geçmiş olsun çok zor dönemdeyiz valla 🙏