minikkoalammm Kızlar 28 haftalığım ellerimde ve ayaklarım da geçmeyen bir kaşıntı var iki gündür kaşıdıkça kaşınıyor geçmek bilmedi uyurken de çok tatlı kaşınıyor başına gelen oldu mu
cerenmina minikkoalammm gecen haftalarda başladı bu haftada ara ara devam ediyor. Ben acile gittim şehir hastanesinin karaciğer enzimlerine bakmamız lazım dedi ama doktor sezaryen de olunca kaldı. Ertesi günü dahiliye ye gittim kan verdim. Cok şükür bir sıkıntı çıkmadı. Bence gidip kan testi yaptır ne olur ne olmaz. Zaten bir şey çıkmazsa seni cildiyeye yönlendiriyorlar
Fidanaaa minikkoalammm bende de oldu aynı o haftada çok tatlı kaşınıyordu, kaşıdığım yerleri çizmiştim hatta, 3 gün devam etti sonra kendisi geçti, ben hemen bioderma atoderm cream sürüyorum hemen sakinleştiriyor
Minaminisi minikkoalammm 29 haftalığım, 10 gündür kaşıntım var. Eller kollar bacaklar. Hatta parmaklarım bile. Ama kaşımamaya dikkat ediyorum hemen kolonya falan sürüyorum. Haftaya kontrolüm var doktoruma bir soracağım normalmi. İlk gebeliğimde olmamıştı kaşıntı falan.
cerenmina minikkoalammm vallahi öyle. Bir de benim doktorum 1.5 ayda bir çağırıyor. Bugun 24 haftalık oldum. İnsan endişeleniyor. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bir an önce 🙏
cerenmina minikkoalammm bilmiyorum. Simdi geldik işte. 24 . Hafta olunca seker yüklemesi yapalım dedi. Bu sefer 4 hafta sonra gel dedi
cerenmina minikkoalammm haftası geldiği için yapalım dedi normalde 27-28 haftada yapalım demişti ama gidince yapalım dedi bugün.
Kmlltfy50 minikkoalammm benimde ellerim kasiniyo catlamis gibi ve acişiyo yumurta yedigimde oliyo yumurtayi kesince kasinti duruyo sanirim alerjik benimki aceba yedigin birseymi alerji yapiyoki