zehraosmanogluu Gümrük vergisi aliyolarmi ilk siparişe herşey ucretsiz dendi sadece alış fiyatına mi gelio acaba bilen varmi
Minekorkmaz zehraosmanogluu eger gemiyle freechep söylerseniz kargo ücretsiz fakat gümrük vergisi her halukarda cıkıyor. Eger özel kargoyu seçerseniz gümrük içinde fiyatı veriliyor direk adrese teslim
Zehra9616 zehraosmanogluu ben arastirdim orayi daha alt yapisi olusturulmamis yani cok g7venilir degil turkiye olan kismi tam bitirilmemis ne gelecegi belli olmaz yani
zehraosmanogluu Minekorkmaz uygulama da ilk siparişe özel kargo ücretsiz vergide ücretsiz gozukuo ama kapoya geldiklerinde mi alırlar parayı acaba
zehraosmanogluu Zehra9616 yazarım tabikide ona gore alır insanlar şuan yaktım kendimi ama bekliyorum neler olacak kargoyu alır suratına kapatırım hemen adamın 😁😁
zehraosmanogluu Zehra9616 evet pahalı ürünleri ama ilk siparişe özel falan filan aklıma girdiler bakalım sağ saglim çıkarım inşallah içinden
Zehra9616 zehraosmanogluu insallah banada verdi o indirimi ama cesaret edemedim künyesi falan daha tam degildi alt yapisinin korktum
zehraosmanogluu Zehra9616 kızlar patpat tan ürünüm geldi para falan almadılar 120 tl olan ürünü toplam 26 tl ye aldım ben resim yukleyebilirsem atacağım kalın tulum almıştım kışlık ayı postu 😁 güne güzel uyandım anlicaniz
Zehra9616 zehraosmanogluu yaaa gercektenmiii cok sevindim gule gule kullanin insallah bende alayim ozaman😊👏
zehraosmanogluu Zehra9616 aynen yıkadım kuruttum kalitesi mükemmel yıllık alışveriş yapabilirim mesela gümrük parası ödememek için 😂😂 normal kargo parası olsa herşeyi burdan alırım kaliteleri mükemmel ama işte 90 tl de veremem her kargoya 😁😁