Esram22 Kızlarrrr 17 haftalık olduk kasık bölgemde pıt pıt birsey atıyor bebeğin hareketleri olduğuna Emin’im ama erken değil mi ? Tekme mi atıyor yüzüyor mu 😂
ucan44 Esram22 bende 17 haftaligim karnimin uzerinde psrmak uclarimi gezdiriyorum donra elimi koyunca pit pit diye tekme atiyo cok sevimli ya 😍
Littlemisssunshine Esram22 aynı şeyi hissetmiştim canım. Sanki uzun süre yürürsün de oturunca kasların atar ya öyle birşey değil mi? O bebek hareketi işte :)
Esram22 Littlemisssunshine evet evet aynen bazen de zıplıyormuş gibi oluyor içerde diyorum acaba halay mı cekiyor içerde napıyor😂😂😂
ucan44 Esram22 12 haftalikken bacak arasndan kiza benziyo dedi doktor 16 haftalikken gittim acmiyor bacaklarini cok utangac dedi gostermiyormus 😊 kiza bnzetti net bisey yok 😊
Esram22 ucan44 benim de belli değil canım doktorum tatilde nasip olursa önümüzde ki hafta öğrenicem ama içime kız doğuyor 😂
KlncA Esram22 oyyy maşallah 😚😚 ben daha 14.haftadayım ama şimdiden dinlemeye başladım ya hareket eder de ben anlayamazsam diye ödüm kopuyor siz anlamışsınız ne güzel 🙈
Esram22 KlncA Saol canım😍 İnan anlasılmıyacak gibi değil vurup kaçıyor hissediyorsunuz hemen çok güzel bir an sizde yakında hissedersiniz inşallah
Sirvanaydiner Esram22 bende 18.haftamdayım banada öyle oluyo kimseye de diyemiyorum erken dicekler diye😏 Acaba cidden bebek hareketlermiii
Esram22 Sirvanaydiner evet bende korkudan kimseye diyemiyorum hemen bağırsak hareketli bebek bu kadar erken mi hareket eder diye yorum yapıyorlar ama anne olarak anlıyor insan bildigin vuruyor pıt pıt atıyor 🤗
Sirvanaydiner Esram22 ay evet vallahi 🙈 geçen sola döndüm yattım bi anda bişey vurdu sanki karnıma kalktım hemen sevdim durdu🙈 doğsalarda sevsek sıpaları ya ❤️
deletedmom6295 Esram22 hareket ediyor top gibi toplanıyr değil mi böyle bir gerginlik oluşuyor orda sonra geçiyor 😀
Esram22 deletedmom6295 evet hatta o toplanan yere dokununca sert birşey hissediyorsun sanırım bebeğe dokunuyoruz😂😂😂😂😂