373437 HipnozX aktüel ürünler diye bir tane proğram var onu indirin ücretsiz zaten hafta hafta herşey çıkıyor marketlerin A101 Bim şok gratis bi kaç tane daha var memnun kalırsınız
Semanurozgan Busrasahinnn bende a101 den o küveti almayı düşünüyorum Cinsiyet kız ama şeffaf rengini alayım diyorum bakalım masrapasini beğenmedim başka yerden Alicam onuda
ikiprensesannesiii Busrasahinnn ben ilk çocuğuma 1.5 yaşına kadar kullandım rahattı ama bu çocuğuma katlanandan aldım katlananlar yer açısından daha rahat açıkçası
Busrasahinnn ikiprensesannesiii katlanan yer açısındn daha iyi bende onu düşünüyordum ama birkaç ay kullanmak içinde çok pahalı
Kerem_mom Ben yeni aldım joker de 160 tl ydi ama A101 bim de yakalayamadım mecbur kaldım yani 😀 bulursanız kaçırmayın zaten çok kullanılmıyor 5 6 ay sonra kucakta yıkarsınız duşta hemen 😀
Aycaaa571 Busrasahinnn tanıdığımız kızına aldı yeri çok güzel banada dedi bak istersen hemde uygun diye
Kumru_ Busrasahinnn Ben ilk oğlumda da ordan almıştım. Cumartesi günü satışa çıkardilar burda yine aldım şeffaf olanını. Gayet kullanışlı ve iş görüyor ☺️
ikiprensesannesiii Busrasahinnn birşey diyemem ona tabi de yine yaklaşık 2 yaşına kadar kullanırsınız ve devamlı bir dağınık duruyor banyoda ne bileyim :)
Pambix Busrasahinnn ilk bebeğim de bende a101 den aldım geniş güzel bir küvet şimdiki bebeğime de kullancaz kismet olcak inşallah abisinden 😊 filesini alırken geniş olanlardan yada köpüklü tercih et çünkü küvet geniş dediğim gibi 😊
Busrasahinnn Pambix aa genişse çok iyi fileyide ona göre tercih ederim inşallah küvet kalır alabilirim 🙏 teşekkür ederim öneriniz için🌺