esredn Alparslaninannesii öncelikle enfeksiyonun seviyesine göre bir yol izlemeniz lazım. Doktorunuz ilaç verdiyse kesinlikle kullanın çünkü doğal yollarla seviyesi yüksekse düşmez. Ben de ilaç kullanmak zorunda kaldım. Şimdi de bol su içmenin yanında sabahları ilk bir bardak suyuma ev yapımı iki yemek kaşığı elma sirkesi koyuyorum. İdrarı tutmamakta önemli. Geçmiş olsun
c-peker Alparslaninannesii aynen canım özel bölgeni onunla temizliyosun bi kaç gün içinde etkiyi zaten hissedersiniz
EdoSahin Bende gebe değilim ama idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamıyorum bi türlü gebe kalmayı bile engelliyor diyorlar şimdi doktorum piyeloseptyl, cec, parol verdi onları kullanıyorum ama bakalm artık.
Pulat65 Alparslaninannesii evet önce taharet sonra sirkeli su ile iyice yıkayıp güzelce kuruluyorum bunu 2-3 ayda bir yapıyorum çok rahatlatıyor ve enfeksiyon riskini ortadan kaldırıyor üzüm elma fark etmez ama varsa üzüm öneriyorum ben
Gunce35 Alparslaninannesii hayır yoktu. Sürekli muayene olan biriyim. Ama maalesef sistit geçmişim vardı. Gebe olduğumu bilmeden doğu seyahatine çıkmıştık eşimle. Havaalanı otel derken dikkat edemedim gebeliğimi bilmediğim için. Ondan oldu sanırım.