Bebegimveben0811- Alparslaninannesii canım hiç bisey ise yaramıyor ilaç dışında kızılcık suyu falan iç diyenler olur sa sakin içme burda bi bayan erken doğum yapmış o yüzden doktorun ile görüş ben antibiyotikler le kurtuldum ama bol su ihmal etme.. geçmiş olsun 🌸
ozlemak42 Alparslaninannesii benim de basım enfeksiyondan kurtulmuyor ilaçlar bile bir süre geçiriyor hamilelikten dolayı böyle sizde işe yarar bol su tuket iç çamaşırını sık değiştir kuru ve temiz tut vajinanın içine hiç bir şekilde su sabun değdirme sirkeli su ile 2 güne bir sil veya leğene yap otur bir de afedersin eşinle birlikte olmadan önce temiz olun esinizde sizde ilişkiden dolayı çok enfeksiyon oluyor. Ama ilaçsız bunlar yeterli olmaz hem ilaç hemde bunlara uyarak kurtulursun
c-peker Alparslaninannesii bana doktorum önermişti tatlım bi bardak suya iki üç kaşık sirke karıştır onunla temizle özel bölgeni farkını görceksin eğer ilaç kullanmak istemiyosan
Bebegimveben0811- Alparslaninannesii hee pardon o zaman ben öyle sandım ya bence en güzeli yine doktora git ilaç ile bitir 🌸
Alparslaninannesii Bebegimveben0811- geçen ayda aynı teşhis vardı ilaç vermişlerdi yine onları mi kullansam acaba ya
Alparslaninannesii ozlemak42 geçen ayda bu hastalık vardı ilaç vermişlerdi onu kullansam sorun olmaz değil mi
ozlemak42 Alparslaninannesii hayır kullanma bende doktoruma sormuştum muayeneye gitmeden önce daha önceki yazdığınız krem var fitil var diye kafana göre kullanamazsin tahlil sonuçlarına bakalım öyle demişti sende önce doktora git baktın aynı ilacı yazmış almazsın onu kullanirsin
Semaen Her akşam bir kelle sogan yedim yemeklerin yanında boll limon sıkarak 😊sonra sabahlar aç karnına bol su içtim hamile degilmişsiniz tavsiyem sogan suyu olucak birde evde oldugunuzda iç çamasırınızı çıkarın hava almasını saglayın ben böyle atlattım .
Alparslaninannesii Semaen Bugun soğan kürü yaptım ictim bir bardak birde soğanıni yedim inşallah etkisi olur ne kadar devam etmem gerek
Sedef153 c-peker evet gercekten ise yarıyor birde annem yogurt sürdürmüştü ustune pecete kapatıp ic camasiriyla yatmıştım geceleri
mercanmeb Ben ilaç içtim ama fayda etmemişti çok kötü yanmam oluyordu. Sonra bir yerde okudum. Bol su iç hemen tuvalete gitme diyordu. Öyle yaptım 2 buçuk litre suyu bitirdim ondan sonra gittim birdaha da olmadı şükür
Alparslaninannesii mercanmeb 2bucuj litreyi bir anda mi içtiniz yoksa gün boyunca içip lavaboya gitmediniz mi
c-peker Alparslaninannesii aynen canım özel bölgeni onunla temizliyosun bi kaç gün içinde etkiyi zaten hissedersiniz
Pulat65 Alparslaninannesii evet önce taharet sonra sirkeli su ile iyice yıkayıp güzelce kuruluyorum bunu 2-3 ayda bir yapıyorum çok rahatlatıyor ve enfeksiyon riskini ortadan kaldırıyor üzüm elma fark etmez ama varsa üzüm öneriyorum ben