bbbusra_tasss Bir haftadır geceleri uyuyamıyorum 🥺 Saat 05 : 55 ve ben hala uyuyamıyorum 🥲 Normal mi hanımlar 😞 Benim gibi uyuyamayan var mı 😕
Sehnur bbbusra_tasss bende uyuyup bu saatlerde sürekli tuvalet nedeniyle uyanıp uykusunu kaçıranlardanım sen kaç haftalıksın
Aslihan2 bbbusra_tasss Ben 😂 progestan bağımlılık yapmış meğer bıraktık ilacı uykularm da onla birlikte gitti
3bebis bbbusra_tasss ahh bende tum gun yoruluyorum ediyorum ama uyku yok yarim saat sonra uyurum herhalde 9.10 gibi uyanirim
Sehnur 3bebis valla ben çok yorulmuyorum açıkçası ama geceleri yatmadan önce ballı tarçınlı süt içiyordum normalde o biraz rahat uyutuyordu dün akşam içmedim uyuyamadım 😊
Strong_mother01 Mucizem58 düzenli olarak maden suyu iç canım emin ol çok rahatlarsın 2 gün sonra bende de aynısı oluyordu her gün en az 2 tane içiyorum maşallah dişlerim bile agrımıyor agrısa bile çok hafif yani tavsiye ediyorum
Bebiscann bbbusra_tasss hamileyken uyku düzeni çok bozuluyor canım arara düzelip yine bozuluyor bendede oldu normaldir hormonlarla alâkalı
Mine_arslan bbbusra_tasss ya seninki kac haftalik. Ben 6 haftaligim ama zon bir haftadir fenayim. Gece birde kalkiyorum sabah bes alti olmadan uyuyamiyorum cok rahatsiz oluyorummm