deletedmom734 Dün bebeğimi görmek için tekrar ultrasound a girdim kendi doktorum harici bir doktorda 1 hafta 4 -5 gün gibi geriden geliyor ama doktor genel olarak haftasıyla uyumlu dedi...sorum şuki bu benim ilk gebeliğim 170 boyundayım an itibariyle 81 kiloyumve bugün 20+0 dayız sat.a göre ancak ben bebek hareketlerinden emin olamıyorum tam olarak hıh işte hissettim dediğim zamanlar pek olmadı aşırı gaz problemide yaşıyorum onunlamı alakalı bilmiyorum ama herkes erken haftalarda hissettiğini söylüyor ve akıllı ben dün doktora bunu sormayı unuttum lütfen. Benim gibi SADECE GEÇ HİSSEDENLER YAZABİLİRLERMİ??
istanbulluanne Ben 20. Haftamdaym canm bu hafta yeni hissettim. Endiselenmene gerek yok daha 2 gün önce kontrolum vardi doktorum hissediyormusun diye sordu bende cok değil dedim. 2 haftan daha var normal dedi 😊
deletedmom734 istanbulluanne çok teşekkür ederim canım malum ilk gebelik olunca heyecanla beklediğimiz bir tepki bu:) sağlıklı olsunlarda bekleriz:)
istanbulluanne deletedmom734 Aynen insan endişeleniyor burda da 15 te 16da hissettim yazanlari görünce korkuyordum bende. Ama er gec saglikliysa hissediliyormus 😀 simdi gün icinde genelde yemeklerden snra cok net hissediyorum . Insalh hemenceck hissedersn sende 😊