Zehraaadmrc42 Kızlar gece gece canınız çekmesin hamur işi yapıyorum 🥲 doymuyorum ben 😂😂sizde durumlar nasııılll
Minicikkiz Zehraaadmrc42 Offf bende yaaaa. Doktor bana kilo alma ekmeği kes tatlıyı kes dedi. Ama ne alakaysa hep açıkıp herşeyi yiyorum. 🤣
Sibellllo Zehraaadmrc42 Kaç haftalıksın canım bende öyle heer öğünde yemeğin yanına 1 ekmek yiyorum gün içinde yemediğim kalmıyor 33 haftalığım aşırı iştah artışı oldu 2 haftadır
Zehraaadmrc42 Sibellllo 35 +2 canım sabahları 1 bütün ekmek yiyordum şimdi yarıya düşürdüm ama çok yiyorum sabah öğle akşam gece 😂😂 bide ben mide bulantısı falan hiç çekmedim çok kilo aldım 🥲😂
Sultann1603 Minicikkiz öyle tabi kuru olur canm hamura maya katcaktn biraz dinlendirip öyle kizartcaktn ozaman puf puf olur😊
Minicikkiz Sultann1603 2 gündür yaptım gerçekten püf puf oldu 😊 sağol canım. Dahada ekmek yemicem . Çocuk gobekliymis. Doktor ekmeği tatlıyı kes dedi 🤭
Sultann1603 Minicikkiz afiyet olsun😃 neyse olsun son kez güzel şekilde yemiş oldun pişileri aklında kalacağına midene girdi boşver bundan snra dikkat edersin🤣
Sultann1603 Minicikkiz benmkide 1 hafta önden gidiyoms ama Kalktm çikolata kaşiklym kutudan napym canm istedi😅😅