Shnern Hamileliğim . İlkinde oğlum geç döllenme idi doktor bilemedi ve suni ile 41 haftalık diyerek doğum yaptım . Şimdi yine geç döllenme ama adet tarihim düzenlendi 10 gün geriye çekildi inşallah kendi sancimla gelir 😐
Merveikratanem Shnern kızımı 39 haftalık suyum geldi suni sancı verildi 30 saat sonra doğum yaptım 39+1de
Babymoomy Shnern oğlumda 39+4de aniden doğum yaptım hiç bi hareket yoktu sancı vs Benimde suan kızımda geç döllenme oldu doktor hesap edemedi günler çok oynuyor aslında suan 37olduk ama 34diye hesap ediyoruz
Bebegimicin1 Shnern ilk dogum. 41+1 ikici dogumum 40+3 suni sanciyla biri 4 saatte biri 2.5 saatte oldu
Sevdaoz Merveikratanem bebeginizide suni sancı verildiği için bi sorun yasadinizmi nefes almasında filan solunumda
Shnern Babymoomy coknoyjuyor evet mesela benim şuan 10 gün oynuyor benimkisi 1 Şubat idi 10 Şubat diye hesapladık
eliffkrts Shnern Bebegimicin1 Kızlar suni sancı ile doğuma başladığınız da açılmanız var mıydı ve bebek kanalda mıydı, okuduğum kadarıyla açıklığı olmayan ve kanala inmeyen bebeklerde suni verilse de ilerleme olmuyormuş 😕
Bedihauslu Şuan 38+2 günlük hamileyim ama ne sancim var ne başka birseyim ancak oğlum gelmek istemiyor dün yüksek tansiyon ile hastaneye gittim orada ne sancı çıktı ne açılma bakalım ne zaman gelmek isteyecek keyfini bekliyoruz şuan paşanın
Fasulyeninannesi1 Ya beni aydinlatir misiniz 9 ay 10 gun 37 haftaya tekabul etmiyor mu yaklaşık. Burada gordugum herkes 40larda doguruyor 🤔
Fasulyeninannesi1 eliffkrts allah allah bir ay 4 hafta 9×4 36 + 10 gun 37 hatta 38 basi desek… isin icinden cikamadim 😀
eliffkrts Fasulyeninannesi1 hamilelikte hesaolama farklı oluyormuş bende tam anlamıyorum ama burda okuduğum kadarıyla her ayı 4 hafta+2 gün olarak hesaplıyoruz 😄
Brcadn Fasulyeninannesi1 bir ayda 30 gün var. 4 hafta x 7 gün = 28 yani her 9 aydan 2 gün eksik kalıyor bu da 18 gün demek
Shnern eliffkrts bebek kanala doğumdan 20 dk önce indi . Hiç ne acilmam vardı ne silinme vardı hiç birşey teyzemde aynısını yaptılar oda 2 gün aldı oda öyle oldu . Yavaş yavaş acilma oluyor bebeğin kalp atımı azalırsa bile devlette meyve suyu ve bisküvi veriyorlar yoksa sezeryana almıyorlar asla
Bebegimicin1 eliffkrts benim 29. Haftamda donmustu kanala girmisti ve 2 cm acikligim vardi 2 dogumumdada suni sanci verilmeden once 2 cm di aciklik