Sude-96 marbling10 hanfendinin yaşadığını hafife alan yok zaten kolay birşey diyende yok çok zor olduğu için herkes bu kadar tepki veriyor zaten ? Ben yemekle ilgili birşey sorduğumda bile yemek içerir yazarım mesela çünkü kim yiyebilir yiyemez bilemem ? Sizin neden saygınız yok peki ciddi anlamda anksiyete problemi olan panik atak yaşayan insanlar var mesela ? Neden okusun ? Neden psikolojik rahatsızlıklar size hafif geliyor ? Ayrıca siz avukatımısınız acaba :) neyse sizi engelliyorum muhattap olmayacağım olunmaz çünkü sizle saygı ne demek bilmiyor sununuz.
2cocuk1annee marbling10 yazdıklarınıza katılıyorum hassasiyet hassasiyet derken keşke yeni bebeğini kaybetmiş anne için o hassasiyeti siz gösterebilseydiniz düşünememiş olabilir yukarıda bir yorum daha var elif diye birine ait neredeyse azarlar bir üslupla yazmış çok etkilenen girip okumasın içeriği sadece başlıklardan etkilenecek kadar hassas olan da forum kısmına girmesin hiç ayıp gerçekten emin olun derdi kendine yetiyordur başlık düşünememesi çok normal
Annesininbitanesi1 Sude-96 aynen öyle canım 30 um bende şuan okuyunca dediğin gibi sürekli düşünüyorsun ve bebeği uyandırıyorsun uyanmadıgı zaman panik oluyorsun 😌😌 Allahım sabırlar versin herkesin evladımı sağ saglim kavuştursun inşallah
Mermaiddd Bsrdgtkn canım Allah sana sabır versin.Tez zamanda annelik duygusunu tattirsın hayırlısiyla.
Oglusununannesii65 erdem_agah sağol canım benim Allah razı olsun. Kesinlikle öyle insanoğlu çok değişik kuzum vallahi akıl sıra ermiyor yani bu acıyı bende yaşadım ve inanır mısın Cidden yaşamadıkları için böyle konuşabiliyorlar. Rabbim kimseye yaşatmasın inancın olsun canım öyle kolay bir şey değil evlat acısı herseyden başkaymış başka olmasa sizce rabbimin yanında bu kadar büyük mükafatları olur muydu hiç ? Evlat acısı yaşayan anneleri kapıda ben karşılayacağım diyor Rabbim sizce de gerçekten en ağır imtihanlardan olmasaydı böyle birsey mümkün olabilir miydi ? Ama işte insanlar o kadar garip ki çok etkileniyoruz hassas içerik yazılsın deyip daha tavır sergiliyor ne kadar gülünç bir durum. Allah akıl fikir versin vallahi böylesi sizin gibi anlayışlı mütevazi insanlara ihtiyacımız var toplum olarak ama ne yazık ki sınırlı sayıda..
acemiannne Oglusununannesii65 evet öyle Allah sabirlar versin bizlere 😔 insallah tez zamanda kucağımıza sagsaglim bebislerimizi alırız cok zor dayanamiyor insan hemen arkasina hamile kalmak istiyor
annesinin_beybisi Bsrdgtkn allah sabırlar versin canım acın henüz çok taze şok icnde olman normal sonucta kimse düşünemez basina böyle birsey geleceğini .ne diyelim canı veren de allah alan da şuan seni imtihan ediyor bakalim kulum isyan mı edicek yosa sabır mı edicek diye . rabbim yeniden bir evlat nasip etsin canım 🙁🤲
tugbakaragul Firstlady ne demek hakkım yok hanımefendi? Ben duygularını paylaşmasın mı demişim? Bu olayı niye buraya yazdımız mı demişim? Sadece başlığında Hassas içerik olduğunu belirtmesini rica etmişim. Kimse kimsenin psikolojisini etkileyemez burda. Ben başsağlığıda diledim. Kabalıkta etmedim. Elbetteki burada acısını paylaşacak. Ama herkes bu acıyı (özellikle hamile ve doğumu yakın olanlar) okumak istemeyebilir. Etkilenebilir ve buna kimsenin hakkı yok.
Firstlady tugbakaragul ne dersem beni anlamiycaksiniz zaten. O an dusunememistir belliki ama gercekten empati yani. Ben de 32ci haftamdayim. Ben de cok etkilenmisim ki size kaba davrandim ama o insanin acisinin yaninda bizim rahatsiz olmamiz hic birsey
Mucizebekliyorum2 Bsrdgtkn rabbim acını hafifletsin inşallah diycek başka hiç bir söz yok çok çok zor bir durum benim çevremdede bu durumu yaşayanlar oldu iki kişi biri 25 haftalık diğeri 37 haftalık gerçekten çok zor bende daha küçük haftalarda 3 kez yaşadım. Ne zaman başımıza ne geleceği hiç belli olmuyo işte derdini veren rabbim dermanınıda verir inşallah benim dediğim bu iki kişininde kısa bir süre sonra çocukları oldu hemde gayet sağlıklı rabbim sanada istediğin zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin bu yaşadığın acıyı onunla dindirsin inşallah
Bsrdgtkn Mucizebekliyorum2 amin rabbim isteyen herkese nasip etsin ama doğum ile ilgili herşeyi yaşıyorsun sütün geliyor bütün süreç aynı şekilde iken bi tek bebek eksik gerçekten çok zormuş daha önce hiç bu kadar canım acımamıştı. Herşey allahtan yapacak hiç birşeyim yok
Mom726272 Bsrdgtkn eşimin kuzeninin 29 haftalıkken bebeğinin kalbi durmuştu ilk gebeliği olduğu için hem hareket etmediğini anlamamış hemde hastaneye karantina da olduğu için gidememiş ti 😔 Rabbim cennetinde kavuştursun sizi inşallah kuzum okurken tüylerim diken diken oldu ya Rabbim sabır versin en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah
Busradlr99 Bsrdgtkn benımde bebeğimin kalbi durdu 2019 yılında 32 haftalık 2400 normal doğum yaptrdı doktorum Allah sabır versin çok zor ama Allah yardım ediyor gerçekten üzülme.
bastille yani allah sabır versin de bunu buraya yazarak bi sürü insanı evhamlandırdınız şu an ne işe yaradı bu🙄
alparslanannesii1661 bastille ınanilmaz kötü kalplisiniz ınanilmaz aciyi yasayan hanimefendiye Rabbim sabir verirde sizede vicdan merhamet versin evladini kaybetmiş bir anneye böyle konusuyosunuz sizde anne olacaksiniz vicdansizlik yazdiginiz
Bsrdgtkn bastille ne kadar terbiyesiz ve acımasızsınız hiç birine cevap vermicektim ama size özellikle vericem çünkü tebrik ederim canımı daha fazla acıtabildiniz yazınca elime ne geçti onu da söyleyim acımı paylaştım aynı şeyleri yaşıyan insanların olduğunu gördüm evet yazınca oğlum geri gelmedi ama en azından aynı şeyleri yaşıyanları görünce bir ben değilim dedim bu oldu yazınca anladın mı
g4mze bastille Yazıklar olsun insalığınıza ki bebeğini kaybetmiş bir anneye yaklaşımınız bu olmamalı ve allah korusun yarın öbürgün sizin başınıza gelmeyeceği ne malum? Yazık bencil insan.
Cicilibicili bastille okumayın hanımefendi o zaman. Başlıkta hassas içerik yazılmış. Bunu yaşayan annelerle konuşmak istemiş. Açılmasında bi sakınca görmüyoruz. Burası her annenin kullandığı bir platform. Acı yaşamış bi annenin üzerine negatifliğinizi akıtmayın lütfen.
Dilosseee Esra1139 madem korkuyorsun doğumuna az kalmış neden postu açıyorsun okuyorsun kadının zaten canı yanıyor lütfen arkadaşlar biraz daha saygılı olalım
Nymphadoraa marbling10 ben de öyle yapıyorum. Başlığın değiştirilmesi için bildiriyorum adminlere . Bebeklerini kaybetmişler zaten. Bir de niye başlık böyle diye yazıp üstelemenin alemi yok. Keşke hassas içerik olarak açılsa ama o anki psikoloji ile aklına gelmeyebilir.
marbling10 Nymphadoraa zaten 10 dk geçince buraya yazmanın bir anlamı kalmıyor boşu boşuna bu anneyi ğzüyorlar ama anlamıyor hâlâ kendilerini haklı görüyorlar ilginç.
Sibel15 Allah sabır versin gerçekten çok zor bir durum 😞😞 benim de 3 hafta önce bebeğimin kalbi durdu , Allah hayırlı zaman da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen bütün annelerimize inşallah 🙏