Hickimsee Biz bugün eşimle ilişki yaşadık ve ben 35 haftalık hamileyim daha öncesinde uzun süre ilişki olmamıştı. İlişkiden sonra oturduğumda kasıklarımda yanma ve ağrı hissettim hala kasıklarım belim ağrıyor makatta da baskı hissi var. Tehlikeli bi durum mu acaba doktora gideyim mi?
Merveelisa Hickimsee Bende de oluyor bazen hatta ilişki sırasında karnıma sanki kramp giriyor tek tarafa çok mu sıkıyorum kendimi bilmiyorum belki de ondan sıcak duş alın rahatlatır
Happy-41 Hickimsee bu haftalarda ilişki yaşamadığım halde bende de oluyor ,enfekdiyondan olabilir, birde doğum yaklaştığı için vajina ve makat bölgesinde baskı olur diye okumuştum bir kitapta bebek doğum pozisyonu alıp baskı yapıyormuş sanırım .
Glshi Hickimsee sorun olacağını zannetmiyorum benim her ilişkiden sonra öyle oluyor ilk bebeğimde de öyle idi su an 24 haftalığız haylen ilişkiden sonra o durumu yaşıyorum . Birşey olmuyor Allah’ın izni ile
NeseA Çok affedersin ben 9 ay boyunca ilişkiye girdim. Birşey olmaz korkma öyle senede bir yapma düzenli yap doğumunda kolay olsun. Hiç unutmuyorum bir gün önce ilişkiye girdim ertesin gün doğuma gittim oluruna bırak takma kafaya bu saatten sonra inşallah birşey olmaz bebişe😘
N-h-e123 Hickimsee benimde sık oluyor ilişkiye girince bacaklarım uyuşur genelde adet sancısı gibi sancım olur kasılır bebek şu an 39. Haftamdayım ona rağmen ilişkiye devam 😅
Glshi Bebek kasılıyor ister istemez Oda ağrı yapıyor sanırım Benim dikilip kalıyor sağ veya sol tarafıma biraz öyle duruyor sonra Dönmeye başlıyor .
Hickimsee N-h-e123 Valla bekliyorum şu an hala aynı ağrım var karnım taş gibi devam ederse giderim bi doktora doğurmak istemiyorum daha erken 😂
Black-34 Hickimsee Şu an makat ve rahim baskısı olduğu için ilişki sonrası ağrı , kasıklarda sızı biraz sancı normalmiş doktor bilgisidir.
Hickimsee Black-34 teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻 Resmen sancıdan uyuyamıyorum şu an ara ara kasıklarıma ağrı giriyo