Merhabalar birşey sormak istiyorum ben 29 haftalıkken bebeğimi kaybettim 2 hafta önce kalbi durmuştu. Buna dair artk açıklama yapmak istemiyorum çünkü bütün postlarım bununla alakalı artık daha da konuşmak beni çok kötü etkiliyor, o yüzden Rabbim kimseye evlat acısı vermesin acısının tarifi yok… neyse merak ettiğim şey şu şimdi bu durumdan dolayı sezeryan doğum yaptım ve yeniden lohusalık sonrası hemen adet görüp yeniden hamile kalmak istiyorum şimdi de içimdeki korku şu acaba yine hamile kalabilecek miyim daha sonra hemen tutacak mı diyorum ilk hamileliğim de de klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım büyüklerimizin bir sözü vardır ( düşüğün kıçı içinde olur derler) internete bu sözü bu şekilde yazdığınız da bile karşınıza şu açıklama çıkıyor (Düşükten sonra fiziksel iyileşme, birkaç saatten birkaç güne kadar değişebilecek bir zaman diliminde gerçekleşmektedir. Regl dönemleriniz 4 – 6 hafta içerisinde düzelecek ve yumurtlama döneminizde, düşükten hemen sonra bile hamile kalabilmeniz tekrar mümkün olacaktır. )
Sizce bu söylenti doğru mu çok sürmeden yeniden hamile kalabilir miyim ? Bu konuda aşırı kaygılıyım lütfen bana fikir verin ?