Lolilo 34+1 haftalık hamileyim 54 kilo ile hamile kaldım şu an 61.5 kiloyum. 3 haftadır kilo almıyorum ve dün tartıldım 400 gr kilo vermişim. Bu beni biraz üzdü açıkçası.. başka var mı kilo alması duran ve ya kilo veren aramızda??
ozlemak42 Lolilo 53 ile hamile kaldım 30 haftaya kadar 17 kilo aldım 70 kilodan 35. Haftada 65 kiloya düştüğümü gördüm doktorum da istediğin kadar ver bebeğin gayet iyi ve kilo alıyor dedi yani olabiliyor
Asyamira Lolilo 72 ile hamile kaldım 82 oldum son hafta 2 kilo verdim üzülerek söylüyorum kii bebeğimin kilosu da ölçümlerde azalmıştı ama tabiki bu sizde de oluyor ya da olacak anlamına gelmiyor belki de benim önceki ölçümlerim hatalıydı 🙏 kontrolünüz salı günüymüş zaten güzel haberler alın inşallah 💕
ozlemak42 HollyMolly 😄 yok yapmadım 2 buçuk yaşında canavar bi kız çocuğum var evde sağolsun bol bol koşturuyor herşeyi de yiyorum ama acele acele ne kadar yiyip içtiğimi bilmiyorum doymuş hissediyorum 😁
Lolilo EylulAsyaa salı günü görcez kontrolde 🙏🏿 inşallah zayıflamamıştır. 2 hafta önce gittiğimizde gayet yerindeydi kilosu
Lolilo Asyamira yeaa :( bilgilendirme için teşekkür ederim 🙏🏿 inşallah güzel haberlerini alırım bebişimin