GkhanEbruzbay Merhaba arkadaşlar bugün tam 37+1 olduk çatı kontrolümüz vardı . Doktor çatı muanesi yaptı ama çatımın çok dar olduğunu söyledi normal Doğum imkansız dedi . Aslında hep içimden normal Doğum geçiyordu normale odaklamıştım kendimi . Gittiğim doktor da normali zorlayan bi doktor yani sezeryanı binde bir söyleyen biri doktoruma güvenerek kabul ettim . 3 Ağustos’a gün verdi spinal sezaryen olucam 38+2 de alıcak yani .. Kendinizi bir şeye odaklamayın lütfen en büyük hatayı orda yapmışım bugün şok oldum çünkü . Herkese hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim sağ Salim kavuştursun inşAllah evlatlarımıza 🙏🏻☺️
MucizemE GkhanEbruzbay sağ Salim kavuş inşallah miniğin en zaman geleceği en azından belli olmuş bakalım bizim ki ne zaman gelecek normal doğumu bekliyoruz ☺️
nesly Bende odakladım bebeğim ters hala aklım takılıyor döner mi diye 😕insan ister istemez sezaryenden korkuyor ama tabiki hayırlısı olsun
GkhanEbruzbay nesly tabiki de en başta hayırlısı benim oğlum 30 haftalıkken döndü kafası çok aşağıda ama maalesef ben uygun değilmişim
Fatmanuraydemir GkhanEbruzbay bnmde 40+1 daha kanala girmedi normale müsait ama 3 ağustosa kdr son dedi yoksa mudahele dedi bklm
AycanGmBektas Evet kesinlikle şartlanmamak lazım. Normal yada sezaryen diye tutturmamak gerek durum ne gösterecek belli deil, dr nasıl yönlendirirse öyle.. normal doğurcam diye düşünürsün bebek ters gelir,kordon dolanır allah korusun başka türlü aksilikler olabilir. Ya da sezaryen diye tutturup; aslında açılman olmuş herşey elverişli, çok daha kolay normal doğum yapabilecekken kendini boşuna zora sokmuşda olabilirsin 🤷🏻♀️ 25.haftadayım daha oraları düşünmüyorum, bakalım olaylar nasıl gelişecek, hayırlısı 🙏🏻
GkhanEbruzbay AycanGmBektas düşünme zaten benden sana tavsiye herşeyi doktora bırak önce Allah’a sonra da doktora emanetiz