Yasemiiin Son 9 gün kızlar çok heycanlıyım sezeryan olacağız. 20 ekim de yarın kontrol var inşallah sağlıkla kucağıma alırım ve sizde sağ sağlim kavuşursunuzzzz. Sizin şafak kaç ❤️😍
Miniklimonum Yasemiiin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kokla öp biran önce 🙏❤️ darısı bana 15+5 geçmiyor saniyeler Bile geçmiyor :(
Yasemiiin Dilekcnkn yaaa hadi hayırlısı sende benim gibi değişik duygular içindesindir büyük ihtimalle 😂😍
Dilekcnkn Yasemiiin Hemde nasıl benimde yarın kontrolüm var bir yandan sıkılıyorum bir yandan korkuyorum bir yandan bebeğimi kucağıma alıcam diye seviniyorum değişik karışık şeyler 😂😂
Busraaakbyyb Ayzetuka normal mi sizin ben normal bekliyorum ama hiç belirti yok bakalım nasıl gelecek 😅
Ayzetuka Busraaakbyyb Salı günü kontrolüm var çatı muayenesi yapacak doktorum. Şartlar uygunsa normal istiyorum tabi ama bende de tık yok henüz.
HilCann Yasemiiin son gece🙈 9 ay gecti saatler geçmiyor sabah 8 bucukta sezeryanim var nasipse saglikla hayirlisiyla kucağımıza almayi nasip etsin rabbim