senakoc Hamisler 41.haftada olan var mı bende hic dogum belirtisi yok yapmadıgım sey kalmadı napıcazzzz 😩
Miniktavsanvannesi senakoc Biz de 40+4 olduk benim de yapmadığım kalmadı malesef minik beyin gelesi yok çarşambaya kadar gelmezse doktorumuz suni sancıyla doğumu başlatıcak
Gokce91 senakoc kilosu kaç acaba? Ben 35 haftalıkken 2800 dü, kilosu az olursa daha mı çok bekliyor Bebek acaba merak ettim
senakoc Miniktavsanvannesi Açılma olmadan suni sancı çok tavsiye etmiyor çevremdekiler bende sezaryen istemiyorum çok endişeliyim🥺
Miniktavsanvannesi senakoc 2 cm kadar bi açılma var ama sancı vs yok arada çok hafif ağrı giriyo o kadar ben de sezeryan olmak istemiyorum ama suni sancının sonu da ne olur bilemiyorum
hanimhanimcik 39+5 az biraz zamanımız var daha ama bende korkuyorum sezaryen olur diye ya Allahımm inşallah kendi sancılarımız gelir bir an önce
senakoc Miniktavsanvannesi Allah yardımcımız olsun canım sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah 🙏🏻🥰
Miniktavsanvannesi senakoc amin inşallah bi an önce hayırlısıyla sağlıkla kendi istekleriyle gelirler
Seldamm Gokce91 39 4 deyim.kilosu 4 kg ama daha gelesi yok.bemce kiloyla.alakasi yok kizim 2900 dogdu 38. Haftada dogdu
Miniktavsanvannesi Hafize Allah yardımcınız olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşallah kolay bir doğum olur🤲🏻