Prens1prenses2 Kızlar doğumum aralığa denk geliyor hazır kundaklardan almak istiyorum bu sefer sizce kullanışlı mı kullananan varmı
Dilekcnkn Prens1prenses2 Ben kullanmıştım oğlumda direk onu sarmıştım öyle çok dar değil di ama hafif sarmalı battaniyeydi ucunda ayakları olan 😊
Hilal-95 Prens1prenses2 bende fermuarlı aldım 2 tane bide hazır kundak var dışarısı için owlinin memnun kalan varmış inşallah bende kalırım
HavvaAtasoy Prens1prenses2 https://ty.gl/ximga973q3 ben bunu aldım kullanışlı olucağını düşünüyorum belki fikir olur sizede
Prens1prenses2 Hilal-95 inşallah canm bende Trendyol da baktım bi tane buldum ama yorumları çok kötüydü o yüzden kararsız kaldım fotoğraflar atamadım yoksa atıcaktım sende link varsa atarmısın
Hilal-95 Prens1prenses2 e bebekden aldım ben kuzum int değil yuvarlak bişey tulum gibi felan değil yani hareket edebıleceği bsy değil öyle anlatıym
Melek141120 Benimde doğum Ocakta ebebekten fermuarlı kundak aldım bir de owli çok beğendim dışarısı için belki bir de ondan alırım hastane kontrolleri falan lazım olur
Kuzeyegemoms Bende cırtlı hazır kundak almıştım ama hiç kullanamadım bebeğim eli yüzünde uyuyo anne karnında da öyleydi çıktı hala öyle 😅 elleri sarılınca rahatsız olup uyanıyo 🥲