Svg_7050 Anneler etrafınızda örgü puset kullanan var mı? Yoksa normal puset mi öneriyorsunuz Marka tercihiz ke oldu
bahtnurr1 Svg_7050 normal Puset alacağım ucuz yollu yaa zaten çok kullanılmayacak bebek arabası da pusetli çoğu arkadaşım önermedi ayrı ayrı alacağım
gamzenurgnk Svg_7050 ben e bebekten 350 TL ye ana kucağı oto koltuğu ve puset şeklinde kullanılanilen bir puset aldım😊
Seymaayyy Svg_7050 bende bebek aracının pusetini kullanıcam anakucağı görevini görüyor zaten extra ana kucağı gerek duymadım 😇
Renesme Svg_7050 Ben arkadaşımınkini aldım işim bitince geri vercem sizinde varsa öyle yapın bence çok kullanılmıyor hiç o kadar para verme demişti bana kankim
ilknurum61 Svg_7050 https://resimyukle.io/r/eIUdWV3Yro canım. Marka babyhope, marka takıntım yok mağazadan aldık biz
Kubraasut ilknurum61 bazıları puset olarak geçmiyor taşıma koltuğu ana kucağı olarak geçiyor ama oto koltuğu olmuyor . İşlevleri aynı ama oto koltuğu olması için sanırım bir sertifikası olması gerekiyor sanırım.
Escembir Svg_7050 bebek arabası ile birlikte aldık bizde babyfox marka. Sallanıyor ana kucağı gibi o yüzden bende ana kucağı veya başka puset almicam evdede kullanıcam puseti 🥰