Denizimmmmm Kızlar selam. Aranızda hamileyken duphalac şurup kullanan var mı? Kabızlığım için üç günde bir bir tatlı kaşığı içiyorum bu aralar. Sakıncası yoktur sanırım.
HHhhK Bende kullaniyorum arada cok zor durumda kalinca mecburen ama doktor tavsiye etti zarari olsa vermezlerdi sanirim kabizlik daha buyuk sorun gebeliklerde malesef Allah yardimcimiz olsun Denizimmmmm
Seross10 Denizimmmmm bana doktorum çok zorlandığın zaman iç sık sık içme demişti ama hiçbir fayda etmedi bende o yüzden 2 defa kullandım gerisi duruyor
Meryem1111 Denizimmmmm bir iki yemek kaşığı hakiki zeytinyağı içip üzerne bıl ılık su için bence daha iyi
Denizimmmmm HHhhK bende öyle düşünüyorum. Ölçek olarak çok az kullanıyorum bir ölçek bile değil tatlı kaşığı alıyorum. Etki ediyor bende azda olsa. Kabızlık en büyük sorun Allah yardımcımız olsun.
Cinarsmom21 Hergünde içebilirsiniz hamşlelikde kullanılıyor sabah aç karnına kayısı incir yiyin ılık su için doğal yöntemlerden deneyebilirsiniz şurup biraz şekerli
Denizimmmmm Cinarsmom21 Cinarsmom21 kayısı hoşafı mı içmedim. Neler neler denedim magnezyum ilacı vs ama arada bi böyle kabızlık oluyor malesef.
Denizimmmmm Seross10 içtikten sonra bol su içerseniz bağırsaklarınıza daha fazla etki eder. Ben öyle yapıyorum