Papatyamevsimi-89 Kızlar yemek beni yoruyor ve hergun bir yemek düşünmek de yoruyor..Şu post altında herkes kolay yemek tarifi versin de bir işimiz kolaylaşsin
deletedmom87894 Papatyamevsimi-89 uğraşmak istemediğimde patlıcan patates kabak zeytinyağlayıp fırına veriyorum üzerinede sarımsaklı yoğurt😂yanınada sebzeli bulgur pilavı bu benim şipşak tarif menüm😂
Escembir Papatyamevsimi-89 instagramda sayfama beklerim seni canim orda istemediğin kadar tarif var 😁 kendimce bir Bloggerım da ben ne kadar bloggersam artık 😂🤭 escembir_kucuk_dunyam sayfam 🌼
Susambebis deletedmom87894 kabukları falan soyuyormusun inan hiç kabak ve ptlıcan yiyen biri değilim yarın eşime yapyım gülmeyin bilmiyorum 🤣🤣anlatsana detaylı
elifenes20 Canım vallahi bende genelde fırıma atılıp kolayca olucak tavuk patates gelan yapıyorum hazır milföy yufkadan felan da börek yapabilirsin bende inan ki çok yoruluyorum yapmadan çok düşünmekte yoruyor artık beni bugün ne yapsam diye düşünmekten sıkıldım artık😅😅
Papatyamevsimi-89 elifenes20 milföy börek nasıl yapılıyor mesala bilmiyorum..bir de kofte yaptim buzluğa attim ama geçen kizarttim güzel olmadı onu fırında nasıl yapabilirim
deletedmom87894 Papatyamevsimi-89 güzel olmadıysa güveç kalıpları varya alta. Patataea püresi yapıp köfteyi kızartıp üzerinede salçalı sos yapıp fırına verebilirsiniz öyle tadı daha gğzel olur sade sevmediyseniz
elifenes20 Papatyamevsimi-89 canım milföyün içine beyaz peynir olur kaşar peyniri olur sana kalmış koy muska şeklinde yani üçgen şekline getir köşelerini kapat içine sucuk biber domates felan da koyabilirsin kapattıktan sonra üstüne yumurta sarısı sür susam çörek otu at fırına ver ben genelde bu böreği peynirli yapıp yanına patates yemeği yapıyorum şipşak oluveriyor bide lezzetli oluyor
Serifedayan Papatyamevsimi-89 canım köfteleri ben biraz tavada çeviriyorum patates atacak olursam patesleride hafif kızartıyorum sonra domates suyu salça kavrup üzerine çok az su ekliyorum birazda baharat ve sarımsak güveçlere koyup fırınlıyorum bazende kaşar atıyorum çok güzel oluyor
deletedmom87894 Papatyamevsimi-89 ooo ozaman iş başka😂benimkide eti fazla sevmiyorum rahatım o konuda
deletedmom87894 Susambebis hahhahaha evet canım soğuyorsun patlıcanlar kabaklar pijama şeklinde ben bütün sebzeleri patates kızartması şeklinde doğruyorum içine tüm soğan sarımsakta atıyorum😂güzel oluyor
Boesie Hazir lavas aliyorum marketten hemencik bi tavuklu biberli mantar sote hazirliyorum kori,pul biber,kekik veya istediginiz baharatla tat veriyorum lavaslari tost makinesinde hemen bi isitiyorum arasina soteden mukemmel tavuk durum yaninada firinda elma dilimlenmis baharatli patates hemencik hazir
Susambebis deletedmom87894 ay çok teşekkür ederim yemek yapmayı hala tam öğrenmiş değilim bu iyi oldu😀
okuyor Fırın yemekleri zahmetsiz oluyor. Fırında brokoli ve karnabahar Fırın kereviz Fırın patates köfte tavuk Bunun dışında tavuk incik ızgara tavada çok pratik Dondurulmuş ıspanak alırsanız yumurtalı ıspanak ya da ıspanak kavurması pratik.
okuyor Papatyamevsimi-89 köftenin yanına patates koymussam pilav yapmıyorum. Salata yetiyor. Çok açsak çorba eklerim. Sadece kofteyse pilav yaparım
Hat90 Lahana dan kapuska yapabilirsiniz çok kolay oluyır , sonra havuçlu zeytinyağlı pırasa tam da yeni çıkıyor , kerevizli patates , kıymalı karnabahar ,beşamel soslu karnabahar , sebze kızartma