miranbeyinmothersi Melisaelf 41 ayında. Baştan beri olmadı sebebsizce . Eşimde bende sorun yaktı . 3.5 yıl sonra korunduğum zaman hamile kaldım çok şükür 20 hafta 💙
deletedmom27371 Liyuzamom aynen öyle canım artık alıştım umursamıyorum rabbim sağ sağlim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻😍
yigitegenin_annesi Melisaelf 2. Senesinde bri yıl korundum ikinci yıl korunmadım yılın sonuna doğru hamile oldugumu öğrendim 💞
gbyalcin bayangulucuk35 aynen valla nasip. Biz olmaz ama hadi bi deneyelim demiştik mesela çünkü eşim daha tamamen iyileşmemişti, doktorun verdiği süre bitmişti sadece
bayangulucuk35 gbyalcin doktor bize ameliyat olsa bile düzelmesi zor demişti tüp bebege basvurun dedi ve ameliyattan 1 ay sonra gebe kaldım şimdi bu ıkıncı gebeliğim 🥰
Miniqimm160821 Melisaelf 4 sene sonra kendiliğinden hamile kalmış ben hiç ihtimal vermezken midemi üşüttüm sanıyordum bi baktı doktor kese gördü hamilesin dedi yok dedim inanmıyorsan al bak dedi öyle işte normalde çok tedavi gördüm aşılama felan ama nasip kısmet Allah’ın dediği oluyormuş şükürler olsun 🤲🏻🐣😇
Miniqimm160821 MelekVeEmirin_annesi Bende 4 sene sonra öğrendim biliyor musun çok doğru herşeyi her duyduğumuzu yaptık her doktora gittik nerdeyse ama olmadı 4 sene sonrası artık bıraktık düşünmeyi de olucak mı demeyi de o ayda hamile kalmışım şok oluyor insan ne yaparsan yap hep vakti varmış şükürler olsun 🤲🏻😇🐣
Murgul Ne zaman bu ay olmaz zaten dedim o ay beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim çok şükür.. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin. Stres herşeyin düşmanı malesef..
gbyalcin bayangulucuk35 kuzenime de öyle dediler ama onun kendinde de özel bi durum çıktı sonra. İlk bebek tüp bebekti ama onun da sonradan bi tane kendiliğinden oldu 🤭
Tazeanne0134 NeseA oooo 41 değil binlerce kez maşallah valla sen annemden de hızlıymışsın çok güzel kaç yaş var aralarında çocuklarının