Asyaveannesi36 Melisaelf bizim planlı olduğu İçin evlendikten 2 sene sonra düşünüyorduk 2.senemizde hamile olduğumu öğrendik
Mikmikbuk Melisaelf 3. Ay deneyişimizde kaldım. Yaşınız küçükse 1 yıla kadar normal, kafamda 1 yıl sonra istiyomuş gibi düşündüm hep
Seross10 Melisaelf Evliliğimin 21. Ayında gebe kaldım baştan beri hiç korunmadık vakit saat ozamanmış
Semanurelkun Ayında, ne zamanki yumurtlama dönemi yok efendim günüm geldi yok efendim bu ay olacak mı diye düşünmedim o ay hamile kaldım çok şükür 😌
Zehratay Semanurelkun ilk kızımda korunmayı bırakır bırakmaz o ay hamile kaldım şimdi yeni hamile olduğumu öğrendim 3. Ayda hamile kaldım
seyram Semanurelkun istedik korunma hapını bıraktım sonraki ay hamileydim 🥰 Allah isteyen herkese bu kadar çabuk versin inşallah 🥰🌼
minyonanne Deletedmom27272 hapla korunmaya yeni başlandığında koruyuculuğu ne zaman başlıyor bilginiz var mı 3 ay diye biliyorum
Suly Melisaelf ilk sefer kaldım kimyasal çıktı bi sonraki ay yumurtlama dönemi misafir geldi boş geçtik (ovulasyon kitinde yumurtlamayi gördüğüm gün geldi ve tam üst üste iliski olmasi gereken 3gun kaldi) 😕sonraki ay tuttu allaha şükür 28.haftadayiz 🥰
Mikmikbuk Melisaelf olur tabi inşallah..biz bi yılbaşında denemiştik ilk ve tek seferde olucak sanmıştık. O ay gecikmede oldum psikolojik bebek memek yoktu. Sonra kafamızdan bu işi kaldırdık ve dört beş ay sonra yeniden denemeye başladık. Ama 1 yıl içinde olacak şekilde düşündük. Henüz hazır değilim zaten 1 yıla olur dedim hep… 3 ayda oldu. Biraz kırmızı et ve d vitamini takviyesi almanızı tavsiye ederim bizim kurban bayramından sonraki ay oldu onlar etki etti düşünüyorum.
Busra032 Melisaelf ilk ayda bende çok denedim sonra olmadı 2. Aya girdigimde dedinki en az 6 ay falan sürüyor sanırım olması dedim akışına bıraktım sonra 2. Ayın sonunda geciktim Allah’ın işi işte 😄 ama ilk ayda baya düşünüyordum acaba çocuğum olmuyormu falan diye o yüzden akışına bırak kan testi ver değerlerine falan bakılsın
Zeynep233 Melisaelf çok kafana takma stres çok etkili bende stres yaptıkça olmadı ne zaman bıraktım amaan dedim tıp çok gelişti tedavi oluruz o ay öğrendim ki hamileyim 😊😊
Nurakin077 Melisaelf bence hiç strese girme akışına bırakmaya çalış keza evlendikten 2 hafta sonra hamile kaldım öyle bi çocuk çabamızda yoktu
AysunUgur İlk denemede, hatta etrafımdakiler hemen olmaz bu işler, uzatmayın diyodu, stres olmustum hiç ümitli değildim ilk seferde olacağına, ama ovulasyon günümü de biliyodum
Astsubayanne AysunUgur aynen benimde millete gıcık olmuştum yok birde sigara içiyorsun olmaz filan dediler ilk seferde oldu rabbime şükürler olsun.