Mikmikbuk Sarikan93 Haklısın evlenmeden önce hiç izlemiyordum. Evleneli hergüne dizim oldu pandemide denk geldi 😀 gidiyor yine yaa diziler
perilice123 Msl_ege eskisini çoktan bitirdim zaten ben de özledimi dahil izledim. Leyla ile mecnun eski versiyonu şuana kadar izlediğim en güzel dizi zaten☺️ Ben yeni versiyonu merak ettiğim için sordum. Eskisi gibi güzel mi diye.
Msl_ege perilice123 aaaa o zaman bizdesin :)) ilk bölüm güzeldi 2 bölüm falan bu ne dedim bi hüsrana uğradım . sonra toparladı :)
Mihrican-anne Mikmikbuk wallahi ben yalancı yargı evlilik hakkında herşeyi izliyorum ve tavsiye ederim 😂😂
Zehraspl Mikmikbuk valla camdaki kizi denk gelirsem masumlar apartmanini gene denk gelirsem kirmizi odayi kardeslerim i birde gonul dagini izliyorum tabi kardeslerimle gonul dagi ayni gun o yuzden gonul dagini ertesi gun esimle internetten izliyoruz🤣🤣
Bkt1262 Mikmikbuk pazartesi yasak elma salı kanal7 diriliş çarşamba kuruluş osman perşembe Barbaroslar cuma aşk mantık intikam hafta sonu kanl7 diriliş 😂 hergün üm dolu mübarek başka türlü zaman geçmiyor
Defne74 Mikmikbuk ben dizi izleyemeiyorum hergün çizgi film izliyoz kızımla tam bimdizi ye bakayom yarımyambalak oluyo biri su der biri aburcubur der biri oyun oynaylım o yğzden hep yrım kalır aslında yasak elma aşk mantık intikam