41irem Mikmikbuk bebiş gelince takip edemem nasılsa diye hiç bir diziye başlayasım yoktu ama yargı benide fena bağladı doğurana kadar devam sonrası allah kerim artık😅
Canmmel-26 Nutellaaaa hafta içi çalıştığım için izleyemiyorum canım akşam eve gelince izliyorum YouTube’dan 😀
2inciannelik Mikmikbuk yargı , kanunsuz topraklar , evlilik hakkında her şey,uzak şehrin masalı denk geldikçe takip ettiğim diziler bir de sadakatsiz
momsturk Mikmikbuk pazar yargı pazartesi salı çarşamba masterchef perşembe camdaki kız. tvde bişey yoksa netflix himym çerezlik güzel gidiyor kaç defa izlesem de bıkmıyorum
Deryaiso Mikmikbuk yargı yı izliyorum sadece kimin eli kimin cebinde belli olmayan dizileri sevmiyorum o yüzden aşk mantık intikamı bile bıraktım ama Kore versiyonu çok güzeldi onun
Ilkmeyvem Mikmikbuk hiç dizi izleyemem bir kaç kere denedim başarılı olamadım insanlar ne anlıyor dizi izleyerek dedim 🤣 Tv 📺 benlik değil biz film izleriz gündüz bile boş vaktim varsa film izlerim
Alisaninannesi Mikmikbuk benimde sıkıntılı durumumdan dolayı yattığım için yasak elmanın en başından başladım 😂😂😂
Nurcnnnnbb Delicesareti bende yargıyı izliyorum ama doğrusu 3 bölüm oldu hala kim yaptı merak içerisindeyiz 😂
Msl_ege perilice123 leyla ile mecnun yaşam tarzıdır 😅 tv de ki ilk bölümünden beri fanıyım . hatta 4 kez izledim baştan sona aralarda da sıkıldıkça rastgele açış izledim . 8 sene aradan sonra tekrar başladı . başka hangi dizi 8 sene sonra kaldığı yerden aynı hevesle devam eder bilemiyorum :) ama baştan izlemezseniz antipatik olabilir . exen de başlayan dizinin devamı çünkü . anlayana kadar sıkılıp bu ne ya diyip bırakabilirsiniz 😅