Ada_kacira Asenali bu kadar küçük gösterme kendini canm ona karşı niye ağlicakmışsın bak benim gibi yap o ne derse tamam de ve kendi bildiğini yap odanada tıkınıp kalma malzeme vermeyin bu şekilde onlara anlamıyorlar çünkü bunlar onlar için anca kendileri o yüzden onun yaptığı gibi sende sadece bebişini ve kendini düşüneceksin ağlamana bile değmez
Asenali Ada_kacira çok teşekkür ederim hepinize birilerinin beni anlayıp destek olması o kadar iyi geldi ki allah razı olsun sizden
Asenali irem_altun74 24 yaşındayım minnacık bişeyim bi de normal Doğum biraz korkutuyor beni bu fikrimi gayet tatlı dille belirttim ama öyle sert tepki aldım ki ağzım açık kaldı
irem_altun74 Asenali bende 19 yaşında doğum yaptım bende minnacık bişeyim merak etme güzelim allahım onun gücünü sana verir sen aldırış etme eşine sezaryen doğumu doğumdan saymayan çok insan var öyle de anneyiz boyle de takma kafanı 😊
Ecem Asenali çok kolaysa otursunda kendi doğursun yada çok merak ediyorsa suni sancı versinler görsün bakalım normal doğum naısl bir şeymiş çok konuşmasın sende canını sıkma güzelim
Esma40 Asenali tovbeler olsun yarabbim, esinizin sizi anlayisla karsilamasi sizi teskin etmesi gerekirdi. O sizinle konusmuyorsa sizde konusmayin nekadar kirildiginizi uzuldugunuzu anlasin. Ayrica herkes normal dogum yapmak zorunda degil Allah Allah
Gmzoztrk Asenali hamile kadına doktoru sormuş doğumunuzu normal mi sezaryenle mi istersiniz diye eşi normal diye atlamış doktorda tamam beyfendi sizi öyle doğurturum ben eşinize sordum demiş o hesap kendi normal doğursun 🙄
Ayselplt Asenali Bence sende keyif yap oda anlasın yerinde olsam canım ne istiyorsa onu alır odam da yerdim 😄
Seymaben Asenali aptalmı ne 🤦🏻♀️Bu erkeklerin doğumu kolay sanmalarına kim sebep oluyor kesinlikle taviz vermeyin🤦🏻♀️Benimki çok anlayışlı bu konuda sen bilirsin ama boşver normali sezeryan ol normal doğum zordur diyor