EylulHifaa Meva2305 32 haftanın içindeyim dün başladım beyazlıları yıkadım ama inan çok zorlandım yoruldum daha ütülemedim bile insan yoruluyor ve havada soğuk olduğundan dolayı çok çok zor kuruyorlar
Delicesareti Meva2305 33 te yaptım ama kıyafetleri çok fazla olmadığı halde yordu beni battaniyeleriydi nevresimdi falan hele ütü kısmı en zor olan oturupta öyle ütüledim ayakta duracak bile halim yok çok zorlandım
Hilaldemirrr Meva2305 27 de yıkadım 29 da utuledim yerleştirdim . Kafam o kadar rahat ki bahar temizligimi de 26 de yaptım ancak kurudu zaten dışarı asmadim içeri tele astım . Bı hastane çantam kaldı onu da bu haftalarda düşünüyorum 31 haftaligim ❤️
Edadadada EylulHifaa aynen öyle bnde yeni bitirdim zorla .. 😪 Allah yardımcn olsun kuruması bı dert ütüsü yerleşmesi bı olay yoruyor 🤕
Merve1502 32 haftalıktım yıkadım ütüledim çok zorlandım ütülemekte sonrasında çok daha zor olurdu kesinlikle.
Tazeanne0134 Meva2305 valla ben 34-35 haftalıktım hazırladım ilk gebeliğim de iyi ki de o zaman hazırlamışım bu gebeliğimde de daha erken düşünüyorum çünkü anca fırsat bulurum herhalde