Zeyzey91 Bebek reflü yatağı alıcam sevi bebenin yanlardan korumalı tutmalı bi yatağını alacaktım ancak bebek kayıyor diyolar.Sizin önerebileceğiniz var mı acaba ?
Melike Zeyzey91 Sevi bebe’nin kiraz çekirdekli reflü yatağını aldım. Beşiğinin içinde sürekli ona yatırıyorum. Çok gazlı olduğunda ve durmadığında kiraz çekirdeğini koyup uyutmuştum gazını almıştı gayet memnunum 👍🏻
Sogancik Zeyzey91 Ebebekten sadece yan korumali olanından aldım. 90 liraydı. 1 hafta öncesi nette 60 liradan satıldı ama alamadım. Bunun yeterli olduğu yazıyordu. Daha pahalisini almadım o yüzden.
GizMeh Zeyzey91 ben. Bugün aldım 140 lira ayak destekli sevi bebe yan yatış pozisyonlu canım. 60 liraya babyjem vardı ama desteksiz onu alcaktım bebek kayıyor diye almadım
Merakliduygusal Merhabalar, ben sevi bebe den reflü yatağı aldım 33haftalıgız henüz kullanmadım tabi. Ama ben düzenli olarak reflü yatagına yatırmayı düşünmüyorum, sadece emzirme sonrası bi süre yatırıp sonra yatagına alırım diye düşünüyorum. Sevgiler❤️
Zeyzey91 Merakliduygusal Genel olarak reflü yatağında uyutup tekrar bebeği uyandırmadan beşiğine koyma açısından çok kullanışlı olduğunu söylediler bir kaç yerde de okumuştum o yüzden alayım diyordum Merakliduygusal Ben de sevibebenin kiraz çekirdekli yatağını alacaktım ancak kaydırma yaptığını söyledikleri için bi tereddüt ettim açıkçası. Yine de teşekkür ederim 🥰
Zeyzey91 Busramnida Özellikle yanlardan tutmalı olanların çok kullanışlı olduğunu duydum bu yüzden alayım demiştim ben de☺️
Zeyzey91 Melike Ben de kiraz çekirdeklisini alacaktım ancak bazı yorumlarda bebeğin kafa kısmından kaydığınu okudum bu yüzden bi kararsız kaldım
Zeyzey91 GizMeh kiraz çekirdeklisini mi aldınız? Ben bebeğin kaydığıyla ilgili yorumlar okudum o yüzden bi kararsızım
GulcanYvz Zeyzey91 kızım 1 yaşında ona hamileyken A101 e gelmişti almıştım küçük portatif beşiğimiz vardı 8 ay onun içinde reflü yatağında yattı kusunca çok iyi oluyordu içimde rahat ediyordu 8 Aydan sonrada yan korumalarını çıkardım şimdi ise 13 aylık ve ayağımda sallamak için kullanıyorum açıkcası çok rahat normal yastıkLa sallayınca bacaklarım ağrıyor bunla süper gerçi keşke alıştırmasaydım diyorum sallanmaya ama girdim bir kere bu batağa 🤣🙈yani ben 8 ay sık kullandım canım şimdi 2.ye hamileyim ona da kullanırım inş ama sallama yapmayacağım inş
Zeyzey91 GulcanYvz Ben de rahatlığını duyup almak istedim zaten:)) bebeği yatağa yatırma açısından da iyi oluyor diyolar bakalım :) teşekkür ederim yorumlarınız için🥰
Melike Zeyzey91 Zaten kiraz çekirdeği sürekli takılı kalmıyor ki kullanılacağı zaman içinden süngeri çıkarıp çekirdeği yerleştiriyorsun. Yatak zaten korumalıklı o yüzden ben bir sıkıntı yaşamadım. Tabiki yanlış yönlendirme de yapmayım ama belki bebekten kaynaklıdır kayma sorunu 🌸
GizMeh Zeyzey91 yok onun kiraz çekirdeklisi mi varmış hiç görmedim onu. Onu ben ayrı alırım diye düşündüm ilerde gazı olursa alırım beline bağlanandan
kizanasii Zeyzey91 bime gelmişti 25 liraya aldım 15 günlük şu an anne yanının içinde kullanıyorum, kayma durumu henüz olmadı ilerde olur ama muhtemelen hareketlendikçe
Zeyyyn Zeyzey91 ben bimden aldım çok iş görüyor bence içim rahat yatrym bir tarafa yaslıyırum içim rahat ediyor sallanan beşiğin içine koydum çok para vermeye gerek yok bence