svserzrm Merhaba tecrübeli annelere sormak istediğim Prima premium care 1 numara bez alacağım ancak kaç tane almam gerekiyor 1 numarayı bebekler ne kadar süre kullanabilir 140 tane alsam çok mu hemen 2 numaraya geçilir mi elimde kalsın istemiyorum açıkçası
Sevil_87 svserzrm ilk etapta daha az almanda fayda var 70-90 lı al derim duruma göre tekrar alırsın yada bir numara büyüğe geçersin hatta ben hastane için en küçük 0 beden de aldım çantaya koydum ilk doğar doğmaz o bezler hep büyük duruyor
hilallcetinkya svserzrm merhaba ben şimdilik 1 paket aldım primanın 1 numarasından hastane cıkışı için onunla denicem stok yapmadan eğer tutarsa ona göre alır stoklarım gelişimine göre de değişiklik gösterir bedenleri
150_gelartik svserzrm benim kızım 5 aylık 2 aydır da 4 numara bez kullanıyorum bebeğim 3 500 kilo doğdu bize 1 numara 1 hafta anca gitti
svserzrm hilallcetinkya ben de sizin gibi yapmaya karar verdim en iyisi Prima diye onunla başlayacağım ama sonrasını Allah bilir :)
svserzrm 150_gelartik evet bebeğin doğum kilosu ve gelişimi önemli sanırım çok stok yapmamak en iyisi gibi sagolun
Dilekcnkn svserzrm Valla 2 numarada aldım ben aktif bebek 39 adet ama dolaptan bakıyorum arada uyguna buldukça alırım 3 numara daha çok kullanılıyor .